Resultaten voor slapen in een yurt veluwe

 
slapen in een yurt veluwe
 
Slapen als een Nomade op de Veluwe // Nomadische camping LIFE LEAVES outdoorgirls.
Buitenleven, Outdoor, Veluwe. Slapen als een Nomade op de Veluwe // Nomadische camping. Geplaatst door lifeandleaves on 15 mei 2016 16 mei 2016. Wel eens gehoord van een nomadische camping? Wij in ieder geval niet en we waren dan ook erg nieuwsgierig toen we over Nederlands eerste nomadische camping lazen. Ger BnB is een camping zonder eigen grond of vaste locatie, waarbij ze hun Gers opzetten op unieke stukjes Nederlandse natuur. Maar wat is nu een Ger? Een Ger is een ronde Mongoolse semi permanente woning die al duizenden jaren wordt gebruikt door de nomadische steppenvolkeren. De Ger is niet zomaar een tent met inrichting. Vanuit de Mongools-Boeddhistisch filosofie hebben het meubilair en de posities ervan een diepere achtergrond. Deze rituele manier van inrichting is al meer dan 3000 jaar hetzelfde. Alles heeft een functie, niets is voor niets. Benieuwd naar het verschil tussen een Yurt en een Ger?
6 ideeën voor een bijzonder weekendje weg in Nederland.
Nee, voor een overnachting in een traditionele nomadentent hoef je geen ticket te boeken naar Centraal-Azië. Je kan namelijk ook gewoon op Nederlandse bodem in een yurt slapen. Op Airbnb kwam ik deze mooie yurt op Texel tegen en het klinkt als het perfecte weekendje weg.
10x Slapen in een yurt in Nederland! We Are Travellers.
Huur een van de yurts bij Otterlo Actief. Ook in de buurt van het Nationale Park de Hoge Veluwe kun je slapen in een yurt, namelijk bij Otterlo Actief. Je kan hier overigens zowel overnachten in yurts als in tipis.
Tips voor Bijzondere overnachtingen in Nederland.
Verder zijn bourgondisch eten en een romantische overnachting in een knusse kamer gegarandeerd! Slapen in een kasteel in Nederland is iets wat je ooit gedaan moet hebben. E-mail Naam Bericht. Overnachten in een Mongoolse Yurt. Bijzonder overnachten op Texel. Op Texel, in het plaatsje Den Hoorn, kan je overnachten in een echte Mongoolse ger of Yurt.
Otterlo actief Mongools Yurt kamp.
Een kamp waar je nog gewoon een kampvuur kunt maken. Bel of e-mail ons voor de beschikbaarheid. juli 01 Slapen in een mongoolse yurt. Heerlijk slapen in een originele Mongoolse yurt aan de rand van het Wekeromse zand en de Goudsberg.
Otterlo Actief, vergaderlocatie Otterlo BuitenBusiness.nl.
Een unieke locatie op de Veluwe. Halverwege een hobbelig zandweggetje zie je op een open plek in het bos een nostalgisch boerderijtje, een Tipi-tent en 5 Yurts, authentieke nomadententen uit Mongolië. Op deze inspirerende locatie kun je ongestoord vergaderen in een bijzondere sfeer. Vergaderen in een tipitent, yurt of boerderijtje.
Mongoolse Yurt op knus pension aan bosrand/Veluwe Yurten te Huur in Vaassen, Gelderland, Nederland.
Mongoolse Yurt op knus pension aan bosrand/Veluwe. Mongoolse Yurt op knus pension aan bosrand/Veluwe. Open haard Dit is een van de weinig accommodaties in de omgeving die over deze voorziening beschikt. Hanna is een Superhost Superhosts zijn ervaren, hoog gewaardeerde verhuurders die zijn toegewijd aan het verzorgen van een geweldig verblijf voor hun gasten. Zelf inchecken Check zelf in met het toetsenpaneel. Contact met verhuurder. Toon alle 21 voorzieningen. Niet geschikt voor feesten of luide muziek Paarden mogen geknuffeld worden, niet gevoerd. Eten afgesloten bewaren. Lees alle regels. De gemeenschappelijke ruimte heeft een ingang zonder drempel. Verhuurd door Hanna. Arnhem, Nederland Lid sinds februari 2015. Hanna is een Superhost Superhosts zijn ervaren, hoog gewaardeerde verhuurders die zijn toegewijd aan het verzorgen van een geweldig verblijf voor hun gasten. Growing up in Arnhem made me fall in love with the Veluwe.
Yurt huren op Natuurhuisje.be.
Hier heb je een prachtig uitzicht over de vallei en kun je in de verte zelfs de bergen van de Candeeiras zien liggen. Je hoeft niet altijd ver van huis te gaan om in een yurt te kunnen slapen. Ook in Drenthe vind je namelijk prachtige yurts!

Contacteer ons