Meer resultaten voor slapen in dordrecht

 
slapen in dordrecht
 
Overnachten in een voormalige watertoren in Dordrecht Origineel overnachten.
Zo stap je direct vanuit je hotelkamer de weelderige tuin in. Twee kamers zijn wel heel bijzonder: De Giardino Secreto; een eigen kamer in een ommuurde tuin, en de Lantarenkamer; bovenin de toren, met een schitterend panorama-uitzicht over Dordrecht en omstreken.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Je hoeft alleen maar het vakje hieronder aan te vinken. Klik op het onderstaande vakje om te bewijzen dat u geen robot bent en naar trivago te gaan. Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago.
De mooiste adresjes om op of bij het water te slapen Top 10 Reizen Knack Weekend.
Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht. Tel: 31 78 621 21 67. Domaines des Ormes in Les Ormes Epiniac, Frankrijk. Slapen in een ecologische cabin die lijkt op een drijvende Afrikaanse hut met eigen terras. Les Ormes Epiniac, 35120 Dol de Bretagne.
Slapen op de Ecolodge.
Een ontmoeting met een bever in de schemer. Ervaren hoe duister de nacht kan zijn. Een overnachting op de Ecolodge is een onvergetelijke ervaring in de vrije natuur. De Ecolodge is een strak vormgegeven, drijvende hotelkamer met eigen WC, uitkijktoren en drie bedden.
Slapeloosheid oplossen? Begin vandaag nog online!
Heb je moeite met in slaap vallen, of ben je vaak midden in de nacht ineens klaarwakker? of word je veel te vroeg wakker? Slecht slapen door Slapeloosheid kan op den duur je hele dag gaan beheersen, met soms ernstige gevolgen.
Slapen in Fort Bakkerskil Website Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Begin de ontdekkingstocht bij een van de drie hoofdpoorten in Drimmelen, Dordrecht of Werkendam. Het Biesbosch Museum in Werkendam, slechts 15 km van Fort Bakkerskil, laat vooral zien op welke wijze de mens vanaf die periode tot heden zijn brood in het gebied verdiende en door zijn handelen het uiterlijk van de Biesbosch heeft bepaald.
Hotel Villa Augustus Dordrecht.
Op het grote tweepersoonsstapelbed kunnen 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar slapen. Van het eigen verandaatje stapt u zo door de achterdeur op een grasveld met vijgenboom en kweeperen. Bij mooi weer: de hele middag zon! De drijvende kamers. Direct naast Villa Augustus, in het Wantij, ligt een bijzonder kantoorschip uit 1903 afgemeerd. Ruim een eeuw lang deed het dienst voor scheepvaartbedrijven in de Rotterdamse haven. Nu hebben we er acht hotelkamers ingericht. Ze zijn via de tuin te bereiken. U valt er in slaap onder het altijd zachte, aangename gekabbel van het water en soms deinende golven. Deze speciale kamer op de bovenste verdieping van de toren geeft via een wenteltrap toegang tot de glazen lantaren op de top. Het uitzicht is hier werkelijk wijds te noemen: een panorama over Dordrecht.
Top 10 leukste steden van Nederland Hotelaanbiedingen.
Dit is mooi om te zien en erg romantisch. Er zijn hotels in alle prijsklassen aanwezig in Utrecht. Je kunt slapen in een eenvoudig hotel of overnachten op een bijzondere locatie. Een stad die vaak vergeten wordt als mooie stedentripbestemming in Nederland is Dordrecht.

Contacteer ons