Zoeken naar slapen in een boomhut belgie

 
slapen in een boomhut belgie
 
Bijzondere verblijven in Wallonië.
Ben je op zoek naar een bijzonder verblijf in Wallonië? Reserveer een weekendje in een oude woonwagen, een sprookjesachtige boomhut of een hotel in een denkbeeldige wereld. Boek een weekend in een oude trailer, een hut op een camping, een loft in een oude molen of een hotelkamer in een denkbeeldige wereld.
Karaktervol kamperen, net een tikkeltje anders Abroad BILL.
Je hoogtevrees kan je best thuislaten wanneer je voor een overnachting in een boomhut kiest. Wie zich een schamel plankje vol splinters voorstelt, vastgespijkerd met roestige nagels, komt bedrogen uit. Het gamma varieert van eenvoudige, klein huisjes in een bomen tot enorme, luxueuze paalwoningen.
10 x Bijzonder overnachten in Nederland en België.
Een verblijf hier is niet primitief; badkamer, keukentje en een lekker bed zijn aanwezig. 9 Slapen in een boomhut. Een boomhut is toch wel de klassieker onder de avontuurlijke slaapplaatsen. In Almere kan je het proberen in een goed geïsoleerde en fijn ingerichte variant.

2015 Wonderbox, handelsnaam van Wonderbox SA/ BCE n0821.125.982/ 32 0 85 21 36 61 / Brand Whitlocklaan 87 1200 Brussel. Via Bpost vanaf 35 uitgezonderd omruilingen of verlengingen. Geldigheid: 3 jaar en 3 maanden vanaf de aankoopdatum. Studie uitgevoerd bij 15 500 begunstigden in oktober 2017.
Overnachten: de mooiste plekjes en adressen! Bijzonder Plekje. Artboard.
Originele accommodaties in België Origineel overnachten.
Slapen in een boomhut in België. Een Love Shack op 7 meter hoogte. Slapen in een voormalige kerk in Mechelen België. Uniek in België: een hotel in een kerk! Overnachten in een traditionele tipi in de Ardennen. Natuurlijk leven op z'n' mooist!
5 x origineel logeren met kinderen A.S.Adventure.
Boomhut in Signy-lAbbaye Frankrijk. Diep verscholen in het bos of met uitzicht op de glooiende heuvels van de Franse Ardennen: in deze super-de-luxe boomhutten waan je je even alleen op de wereld. Bij aankomst is het al meteen klimmen en klauteren geblazen langs een hangbrug om de ingang van je houten huisje te bereiken.
Boomhut als vakantiehuis.
Misschien wel zo prettig als slapen in een boomhut je net iets te veel van het goede is. Boomhut op Corsica. Op het Ile de la Beauté, de bijnaam van het prachtige Corsica, vind je in het binnenland een heuse boomhut.

Contacteer ons