Meer resultaten voor slapen in een boomstam

 
slapen in een boomstam
 
Bijzonder overnachten met kinderen: slapen in een boomstam.
Een nachtje in een boomstam kost in het voor of naseizoen 60 euro per nacht en in het hoogseizoen 75 euro per nacht. Voor 25 euro huur je er beddengoed bij prijspeil 2016. Zouden jouw kinderen het leuk vinden om een nachtje in een boomstam te slapen?
Slapen in een boomstam! Veluwecamping De Pampel.
Bekijk onze speciale aanbiedingen Mijn boeking Ontdek de Veluwe Bekijk het fotoalbum. Terug naar overzicht Slapen in een boomstam! Wat.Slapen in een boomstam! Op De Pampel kunt u nu op een hele unieke manier vakantie vieren op De Veluwe! Voor de ultieme natuurbeleving slaapt u in een van onze holle boomstammen.
Slapen in een boomstam! Hutten te Huur in Hoenderloo, Gelderland, Nederland.
Slapen in een boomstam! Slapen in een boomstam! Jonge avonturiers en verkenners opgelet! Op De Pampel kan je sinds kort overnachten in een boomstam.ja u leest het goed! De boomstammen zijn geschikt voor maximaal 2 volwassene en 2 kleine kinderen.
Slapen in een holle boomstam Origineel overnachten.
Slapen in een holle boomstam. Camping de Pampel Hoenderlo Gelderland. Geschikt voor 2 personen en 2 kinderen. Vanaf 18780, voor een lang weekend. Samen op één groot bed. Check de beschikbaarheid via Pampel.nl. Midden in de weidse velden in Hoenderloo, de Veluwe vind je een wel heel unieke plek om te slapen!
Veluwecamping de Pampel Luxe boomstammen op de Veluwe Glampings.
Er zijn geen aparte slaapkamers in de boomstam, maar één groot bed waar je met z'n' allen in kan slapen. In het verwarmde SaniPlaza kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Douchen wordt voor de kinderen ook een waar spektakel, want ze kunnen onder een boom douchen in het Spetterbos.
Slapen in een boomstam Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Het seizoen loopt van grofweg begin mei tot half september en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig zodat pappa en mamma ook een keer rust hebben en tijd voor elkaar. Slapen in een boomstam De Pampel. Op deze camping zijn vier verschillende soorten accommodaties beschikbaar; de boerderijen, de Woodlodges, de Boslodges en de boomstamhutten.
Veluwepark de Pampel Hoenderloo Gelderland Veluwe Supertrips.
Slapen in een boomstam! Slapen in een boomstam! No votes yet. Op Veluwepark De Pampel kan je verblijven in een hele bijzondere accommodatie, namelijk in een boomstam! Deze holle boom is geschikt voor een gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen.

Contacteer ons