Zoeken naar slapen in een boomstam

 
slapen in een boomstam
 
Holle boomstam Dierenhokken kopen? BESLIST.be Hokken voor hond, konijn.
Het Keter Dog House is lekker ruim van binnen, weerbestendig en volledig onderhoudsvrij. Plaats een zacht kussen in het huisje en de hond kan heerlijk comfortabel in de tuin slapen! Hondenhok Sylvan Komfort L: L 91 x B 104 x H 81 cm.
Slapen in een boomstam! Veluwecamping De Pampel.
Bekijk onze speciale aanbiedingen Mijn boeking Ontdek de Veluwe Bekijk het fotoalbum. Terug naar overzicht Slapen in een boomstam! Wat.Slapen in een boomstam! Op De Pampel kunt u nu op een hele unieke manier vakantie vieren op De Veluwe! Voor de ultieme natuurbeleving slaapt u in een van onze holle boomstammen.
Bijzondere ervaring in boomstam Camping De Pampel.
Boomstam zelf is heel erg basic! Groot bed, bestaande uit 3 losse eenpersoon matrassen wat slapen met 4 niet heel handig maakt. Er is 1 stoel aanwezig en er staan 2 grote picknicktafels voor de 5 boomstammen. Er zijn een paar stopcontacten. Het sanitair gebouw is vlak bij, het spetterbos is een eindje lopen. Het was erg jammer dat er op onze laatste dag een soort markt werd georganiseerd in de doorgang op de camping, het was bijna onmogelijk om tussen de kraampjes, de busjes en de kooplui door te komen, die ook absoluut niet vriendelijk reageerden of zich ook maar iets aantrokken van onze verzoeken om opzij te gaan.
Bijzonder overnachten met kinderen: slapen in een boomstam.
Een nachtje in een boomstam kost in het voor of naseizoen 60 euro per nacht en in het hoogseizoen 75 euro per nacht. Voor 25 euro huur je er beddengoed bij prijspeil 2016. Zouden jouw kinderen het leuk vinden om een nachtje in een boomstam te slapen?
bol.com Pinehouse XL muursticker Boomstam Uiltjes.
Waar ben je naar op zoek? In welke categorie? Sport Vrije tijd. Translate to English beta. Supervoordelige top-elektronica De tuin in Topdeals Kobo onbeperkt lezen. terug naar homepage. Pinehouse XL muursticker Boomstam Uiltjes. Pinehouse XL muursticker Boomstam Uiltjes. Schrijf een review.
Veluwepark de Pampel Hoenderloo Gelderland Veluwe Supertrips.
Slapen in een boomstam! Slapen in een boomstam! No votes yet. Op Veluwepark De Pampel kan je verblijven in een hele bijzondere accommodatie, namelijk in een boomstam! Deze holle boom is geschikt voor een gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen.
NACHTKASTJE Boomstam op wielen.
Back To Gallery: NACHTKASTJE. Boomstam op wielen. In vele maten mogelijk. Boomstam op wielen Gallery: NACHTKASTJE Description: In vele maten mogelijk. MENSEN ACHTER RHB. BLIJF OP DE HOOGTE. RHB NATURAL WOOD DESIGN. 5916 PW Venlo. T: 0031 077 390 35 42.
Slapen in een boomstam! Hutten te Huur in Hoenderloo, Gelderland, Nederland.
Slapen in een boomstam! Slapen in een boomstam! Jonge avonturiers en verkenners opgelet! Op De Pampel kan je sinds kort overnachten in een boomstam.ja u leest het goed! De boomstammen zijn geschikt voor maximaal 2 volwassene en 2 kleine kinderen.

Contacteer ons