Resultaten voor slapen in een yurt

 
slapen in een yurt
 
Luxe kamperen in een Mongoolse Yurt.
Een yurt heeft een diameter van zes meter en biedt ruimte aan zes personen. Elke tent is ingericht met hedendaags interieur, maar de verlichting bestaat uit een olielamp en het koken doe je op een authentieke houtkachel en oliestel. Een fantastische manier om het tempo van vroeger tijden te ervaren. Onthaasten in optima forma.
Ger bed and breakfast Glamping Veluwe.
Kamperen op de Veluwe Kamperen op de Veluwe Kleine campings in Nederland Kleine campings in Nederland. Lees doe tips. 5 keer bijzonder kamperen in een Mongoolse Yurt 5x: Romantische glamping adressen in Nederland Getest: Ger bed and breakfast. Over Bijzondere Camping.
Mongoolse Camping QKLQ Home.
Mongoolse Camping QKLQ is een idyllisch gelegen, gemoedelijke en rustige boerencamping met authentieke Mongoolse Gers. Een Ger, ook wel bekend onder de naam Yurt, is een traditionele ronde tent die vooral wordt gebruikt voor bewoning door rondtrekkende veenomaden, die schapen, geiten, kamelen en/of paarden houden, en die leven in de koude droge steppegebieden van Centraal-Azië.
Bijzondere ontspannen Yurt Vakantie in Drenthe Lloc d'oci.'
Wilt u op de hoogte gehouden worden: info@ontspan-je.nl. Yurt 2 tot 5 personen foto 2012 Spaanse Pyreneeën. Lloc doci voor een ontspannen vakantie in een Yurt in Drenthe! Wat vinden de gasten?" Wat een bijzondere ervaring is het om te slapen in een echte Yurt!
Welkom bij Salland Yurts.
Het ronde houten geraamte bedekt met een dikke laag vilt en canvas biedt de nomaden bescherming. De ronde koepel boven in de yurt geeft ze daglicht en de deur van de yurt staat altijd open voor passerende reizigers zoekend naar warmte en een kommetje gegiste paardenmelk.
10x Slapen in een yurt in Nederland! We Are Travellers.
10 tofste plekken om te slapen in een yurt in Nederland! Een yurt huren in Sint-Michielsgestel mét hottub sauna. In Noord-Brabant vind je de yurt van Marieke, die haar Mongoolse yurt onder andere verhuurd via Airbnb voor 105, euro per nacht.
t BuitenlandUniek overnachten op bijzondere plekjes! t Buitenland.
De zon schijnt door de lichtkoepel in het dak van je warme onderkomen, vandaag doe je alles op je gemak. Eten koken, een spelletje bij de kachel, een wijntje in de houtgestookte hottub, nog even verhalen vertellen bij het vuur en dan de gezellige hut in.
Yurt huren op Natuurhuisje.be.
Tegenwoordig hoef je niet meer ver te reizen om in een yurt te kunnen slapen. De yurt is een traditionele tentsoort en werd gebruikt door rondtrekkende nomaden. De nomaden die de yurt gebruiken komen uit Centraal-Azië en leven hier met hun schapen, geiten of paarden in de steppegebieden.

Contacteer ons