Zoeken naar slapen in een yurt

 
slapen in een yurt
 
Noorder Yurts Kom volledig tot rust.
Exclusief overnachten in de natuur met veel rust, ruimte en vrijheid. Ontdek het comfort van luxe kamperen, samen genieten, koken en slapen in één ronde ruimte. Over onze yurts. De Yurt is een bijzondere ronde steppetent die van de ene kant een eeuwenoude traditie laat ervaren en van de andere kant een buitenvakantie van luxe en comfort voorziet.
Een Yurt of Ger: Slapen in een mongoolse tent in Nederland Travelvibe.
Slapen in het bos: top 5 boshuisjes Echt genieten van de herfst doe je in het bos. Het is dé plek om de indrukwekkende herfstkleuren, de mysterieuze nevel in de ochtend en het geluid van. bijzonder slapen Nederland Origineel slapen op de Veluwe slapen in een Ger Slapen in een yurt slapen in het bos.
Texelyurts VVV Texel.
Een groot deel van de natuur op Texel ligt in Nationaal Park Duinen van Texel. Het gebied beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. Deze yurt is gelegen tussen de duinen op duinkampeerterrein Loodsmansduin, in de zuidpunt van het eiland.
Texel Yurts Den Hoorn.
Ze voelen zich op de een of andere manier geraakt, komen in een ander ritme, willen er wel blijven wonen. De ronde tent compleet met deur, houtfornuis en schoorsteen is gemaakt van hout, wolvilt en canvas. Piet: De tenten passen ook heel mooi in de omgeving, op deze prachtige plek in Nationaal Park Duinen van Texel. Wonen en slapen in zo'n' sfeervolle yurt kan van eind maart tot eind oktober.
Mongoolse Camping QKLQ Home.
Mongoolse Camping QKLQ is een idyllisch gelegen, gemoedelijke en rustige boerencamping met authentieke Mongoolse Gers. Een Ger, ook wel bekend onder de naam Yurt, is een traditionele ronde tent die vooral wordt gebruikt voor bewoning door rondtrekkende veenomaden, die schapen, geiten, kamelen en/of paarden houden, en die leven in de koude droge steppegebieden van Centraal-Azië.
Slapen in een yurt Wat is een Mongoolse Yurt?
Al onze Mongoolse Yurts zijn voorzien van een houtkachel, wanneer je een yurt voor een seizoen huurt kan je naar eigen smaak de yurt inrichten zodat je je direct thuis zult voelen. In de Yurts kan je zelfvoorzienend zijn waar het gaat om het bereiden van maaltijden.
Romantisch ingerichte Yurt met eigen badcel, keuken en geweldig uitzicht.
Slapen in een mongoolse yurt is een beleving op zich. De lage ronde tent met de opening in het dak naar de hemel is heeft iets magisch. In je bed liggend kijk je door de opening naar de sterren, s morgens is het eerste wat je ziet de blauwe lucht.
10x Slapen in een yurt in Nederland! WeAreTravellers.
Ultiem relaxen, helemaal als je de avond ervoor naar Sommeltjespop bent geweest en ChefSpecial en Dotan hebt zien optreden nope, slapen in een yurt hoeft niet alleen rustgevend en één-en-al zen te zijn. Benieuwd waar je allemaal in een yurt kan slapen in Nederland?

Contacteer ons