Op zoek naar slapen in het bos belgie?

 
slapen in het bos belgie
 
Agentschap voor Natuur en Bos De Standaard.
Het Agentschap Natuur en Bos ANB en de Plantentuin van Meise werken in de toekomst samen. Zo willen beide organisaties het tuintoerisme stimuleren. Agentschap voor Natuur en Bos, Nationale Plantentuin, Toerisme. 04/09/2017 Laat het gras maar groeien op het bedrijventerrein.
Vakantie in het bos hotels, BB's' en huisjes Bijzonder Plekje. Artboard.
Marleen, 5 februari 2016 Getest: Boshuis in Appelscha Een bijzonder plekje in het bos van Appelscha: Boshuis Nij Hildenberg, in een verrassend mooie omgeving. Marleen, 19 januari 2015 Getest: Slapen in het Bos Een nachtje logeren bij Slapen in het Bos in Apeldoorn?
Romantisch nachtje Westhoek.
Lekkers in de buurt. De streek heeft heel wat streekproducten, gaande van een lekker streekbier tot lokale plattelandskazen. Proef ze in de talrijke horecazaken of neem een kijkje hoe ze worden geproduceerd in de plaatselijke brouwerijen en hoeves. Speurtochten in het bos.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
10 maal origineel overnachten in de Ardennen Reizen Knack Weekend.
Toch kreeg vrijwel iedere ruimte een klassieke touch mee, zij het een spiegel, een klassieke kroonluchter of een antieke kast in een kleurrijk jasje. Slapen in een vogelnestje in Houffalize. Overnachten als een vogel in een warm en veilig nestje met zicht op de omringende natuur van Houffalize, dat was wat de eigenaar voor ogen had toen hij de chalet ontwierp.
Plezierwandeling 03 Ternell 8 km Oostkantons Belgie.
Arrangementen Kaart Wandelen" zonder bagage." Plezierwandelingen Het water achterna, in het bos en panorama. Oostkantons Belgie Wandelen Dagtochten Plezierwandeling 03 Ternell 8 km. Schrijf u in voor onze Newsletter en ontvang gratis informatie.: Ideeën voor een verblijf in de Oostkantons.
Vakantiepark Floreal La Roche-en-Ardenne in de Ardennen, België.
Een park van bijna 9ha biedt een uiterst originele kijk op de wereld van het bos! Vergeet bovendien de speeltuin niet, die volledig gewijd is aan het bos. Korting van 120, per volwassene en 090, per kind op het basistarief. Link naar Chlorophyl Park. Plaats van ontdekking en verwondering voor het kind. Er zijn 4 themas te ontdekken via een multimediashow, een ontdekkingsruimte en de speeltuin. 1 kind gratis per 2 betalende volwassenen. Domein van de Grotten van Han 40km.: Vertrek met de honderdjarige tram, meertalig gegidst bezoek, klank en lichtshow aan de uitgang van de ondergrondse rivier. Deze grot verdient zonder twijfel haar 3 sterren in de Michelin Gids.
Landal De Vers.
Landal De Vers is de perfecte uitvalsbasis om samen eropuit te gaan. Rondom het park en in Nationaal Park De Maasduinen starten prachtige wandel en fietsroutes. Of wat dacht u van een dagje met het hele gezin naar ZooParc Overloon, KlimKong of het Oorlogsmuseum?

Contacteer ons