Op zoek naar slapen in vuurtoren?

 
slapen in vuurtoren
 
Unieke plekken om te slapen: Overnacht in een molen, vuurtoren en meer Holland.com.
Vier het voorjaar in deze unieke vakantiewoning in een voormalige vuurtoren. De Pier Suites. Deze accommodatie heeft een van de best beoordeelde locaties in Scheveningen! Geniet vanuit de pier van het uitzicht op het strand! Slapen in een molen. Slapen in een molen.
Slapen in een vuurtoren, de Capel Rosso op het eiland Giglio. Dolcevia.com.
De vuurtoren zal straks 4 luxekamers bevatten waardoor het mogelijk is om te slapen een van de meest unieke plekjes in Italië. Luxe Hotels en Resorts. Slapen in een vuurtoren, de Capel Rosso op het eiland Giglio. 4.4285714285714 1 1 1 1 1 Rating 4.43 7 Votes.
7x Slapen in een Vuurtoren in Europa! We Are Travellers.
Zo kwamen we tijdens een weekendje Texel erachter dat de vuurtoren daar in 1945 flink onder oorlogsvuur is genomen en dat je de kogelgaten vandaag de dag nog kan zien. Zon bezoekje aan een vuurtoren is leuk, maar wist je dat er in Europa ook steeds meer vuurtorens zijn waarin je kan slapen?
Bijzondere overnachtingen bij Dromen aan Zee.
Droomt u ook wel eens! Nadat deze vuurtoren in 1998 zijn functie verloor had een particulier het geweldige idee om deze vuurtoren om te bouwen tot een schitterend verblijf voor 2 personen. Na de restauratie is de Vuurtoren wederom een lichtpunt.
Vuurtoren Harlingen Bijzonder overnachten in een vuurtoren.
De rust die je al na twee dagen voelt is overweldigend. Deze toren geeft mensen veel meer dan een plek om te slapen. Lekker los van de wereld, daar beneden. Even helemaal niks! Even samen en dan weer terug naar beneden. Een bijzonder kerstcadeau, slapen in een vuurtoren.
Vuurtoren Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Kom slapen in deze vuurtoren of kies een andere vuurtoren van uw dromen! Deurne Slapen in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Flevoland Slapen op het water in een woonboot van Center Parcs De Eemhof. Almere Slapen op het water in Waterbubbels bij Marina Muiderzand.
Slapen in een vuurtoren OrigineelOvernachten.nl.
In Nederland is er maar één mogelijkheid om te overnachten in een vuurtoren. Een unieke ervaring in Harlingen waar de in 1998 gesloten vuurtoren is omgetoverd tot een unieke slaapplek. Een unieke plek om te slapen met een prachtig uitzicht op zee en weidse blikken op de stadjes en dorpen van het Friese achterland.
5 keer slapen in een vuurtoren Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. 5 keer slapen in een vuurtoren. 17/07/2010 om 0400: door Kim Walckiers Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 9 Volgende afbeelding. Honderden, ja duizenden jaren dienden vuurtorens als baken voor schepen op zee. Door de gps-satelliet technologie raakten de lichthuizen in onbruik, maar de hoge torens zijn te mooi om ze te laten verkommeren.

Contacteer ons