Meer resultaten voor slapen in vuurtoren

 
slapen in vuurtoren
 
5x een bijzondere overnachting in Nederland! Tjingo blog.
Wil jij ook slapen in een vuurtoren? Klik hier voor meer informatie. Schots, scheef en schitterend! Stayokay Rotterdam is gevestigd in deze wereldberoemde Kubuswoningen. Deze kubuswoningen zijn in 1984 gebouwd en in 2009 gerenoveerd en omgetoverd tot hostel. Elke kamer is anders, dus laat je verrassen in Rotterdam!
Unieke plekken om te slapen: Overnacht in een molen, vuurtoren en meer Holland.com.
Vier het voorjaar in deze unieke vakantiewoning in een voormalige vuurtoren. De Pier Suites. Deze accommodatie heeft een van de best beoordeelde locaties in Scheveningen! Geniet vanuit de pier van het uitzicht op het strand! Slapen in een molen. Slapen in een molen.
5 keer slapen in een vuurtoren Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. 5 keer slapen in een vuurtoren. 17/07/2010 om 0400: door Kim Walckiers Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 9 Volgende afbeelding. Honderden, ja duizenden jaren dienden vuurtorens als baken voor schepen op zee. Door de gps-satelliet technologie raakten de lichthuizen in onbruik, maar de hoge torens zijn te mooi om ze te laten verkommeren.
Schotland Overnachten in een vuurtoren Reizen, anders bekeken Skynet.be.
Reizen, anders bekeken. Schotland Overnachten in een vuurtoren Views: 5538 keer Rua Reidh. Langs de Schotse kust staat een vuurtoren met de naam Rua Reidh, waar je in alle intimiteit van een adembenemend zicht kan genieten in een van de ingerichte kamers.
De mooiste vuurtorenhotels van Europa magazine De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Sindsdien maakt het deel uit van een verzameling unieke hotels in het havenstadje aan de Waddenzee, waar je kan overnachten in een havenkraan, een reddingsboot en deze voormalige vuurtoren. Een nachtje slapen in dit hotel kost je 319 Euro, maar dit is inclusief een Fries ontbijt.
Bijzonder overnachten De Gevangentoren Suite Zeeland Vlissingen.
Slapen in een gevangentoren suite. Vanuit uw bed genieten van het steeds veranderende uitzicht van de zeeschepen op de Westerschelde, bijzonder en uniek overnachten in de Gevangentoren Suite! Een heel bijzondere plek om te overnachten aan de kust is de Gevangentoren Suite in Vlissingen. Deze toren die oorspronkelijk onderdeel was van de stadspoort heeft al vele bestemmingen gekend, varirend van vuurtoren tot gevangenis.
Op de bucketlist: Slapen in vuurtorens in Ierland ensannereist.
Helaas met een bezoek van een congres al een druk schema, maar ik had graag deze beleving toegevoegd. Namelijk slapen in een van de twaalf vuurtorens verspreid aan de Ierse kust. Dat geeft je reis toch een extra dimensie met uitzicht op waanzinnige rotspartijen. Het ruisen van de wind zorgt voor een heerlijk rustig gevoel. For hundreds of years lighthouses have helped seafarers find their way. Now they shine their light on a truly unique experience around the stunning coastline of Ireland. Verblijf op de rand van een klif in de Gally Head vuurtoren in Ierland.
Reddingsboot Harlingen Bijzonder overnachten in een reddingsboot.
Vuurtoren Reddingsboot Havenkraan. Vuurtoren Reddingsboot Havenkraan. NL EN FR DE. Bijzonder overnachten in een reddingsboot. Sinds 1955 behoedde deze reddingsboot tientallen zeevarenden voor een wisse dood. Inmiddels is de Lilla Marras uit dienst, maar niet in ruste. Want de Engelse schone redt nog steeds mensen. Hongerige luchthappers, nieuwsgierige slingerruiten en een wulpse zeeg. Is dit een schip? Verdient dit uit mahoniehout geboetseerde geschenk geen mooier woord dan de verzamelnaam voor drijvende badkuipen? De Lilla Marras is een kunstwerk. Volledig gerestaureerd en aangepast aan haar nieuwe bestemming. Met ontzag voor de onnavolgbare lijnen van het schip, is er benedendeks alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Marco en Marianne. We hebben erg genoten. Gisteren met heel mooi weer gevaren met schipper Willem. Erg gaaf om zelf zo? een groot stuk te mogen varen. Wat een geweldig leuke ervaring! Slapen aan boord van deze prachtige boot is een unieke belevenis.

Contacteer ons