Op zoek naar slapen in vuurtoren?

 
slapen in vuurtoren
 
De 10 meest bijzondere plekken om te overnachten van 2012 OrigineelOvernachten.nl.
Slapen in een Vuurtoren. In Nederland is er maar één mogelijkheid om te overnachten in een vuurtoren. Een unieke ervaring die je kunt vinden in Harlingen waar de in 1998 gesloten vuurtoren is omgetoverd tot een unieke slaapplek. Kasteeltje Hattem, het kleinste kasteeltje van Nederland.
Op pad langs de vuurtorens.
Vanaf de toren is het uitzicht op de kustlijn en het eiland Bréhat uitzonderlijk. Eenmaal aangemeerd geeft de gids een uniek inkijkje in deze vuurtoren! Meer informatie: Bretonse ervaring: Met de kajak naar de vuurtoren van Croix. Slapen in een vuurtoren.
7x Slapen in een Vuurtoren in Europa! We Are Travellers.
Wij hebben 7 van die leukste hotels op een rij gezet, zodat jij precies weet waar je kan slapen in een vuurtoren en dus de hele nacht volop vuurtorenwachtertje kan spelen! De 7 leukste plekken om te slapen in een Vuurtoren!
Hotels Hollum tot 78% Vind nu uw ideale, goedkope hotel trivago.be. trivago. trivago.
De appartementen hebben een terras op het zuiden waar u heerlijk, onder de stralen van de vuurtoren, kunt zitten.Het strand is slechts 5 minuten lopen, en ook het dorp Hollum is in de nabije omgeving. In Hollum vindt u gezellige terrasjes, winkeltjes en diverse musea. Paardrijden en golven allemaal op loopafstand. 1761 Eten Drinken Slapen vanaf 69.
Vuurtoren Harlingen Bijzonder overnachten in een vuurtoren.
Deze toren geeft mensen veel meer dan een plek om te slapen. Nog steeds een lichtpunt. Volledig gerestaureerd is de Vuurtoren wederom een lichtpunt. Maar nu voor mensen die het alledaagse willen ontstijgen. Elk etmaal biedt de toren comfortabel onderdak aan twee gasten. Hoog boven de oude handelsstad, op de grens van land en Wad. De vuurtorenwachter beheert de toren. Zij verzorgt de ontvangst en is telefonisch bereikbaar voor vragen. s Ochtends brengt zij de ontbijtmand met heerlijk verse broodjes. Bekijk de fotos. Klippers en kotters. Drie uur na laagwater op Vlieland stroomt de Willemshaven vol zeilschepen. In de Blauwe Slenk zijn zeker nog vijftien charterklippers onderweg.
Overnacht eens in een Ierse vuurtoren Hotels Reizen Knack Weekend.
Blackhead Lighthouse Getty Images/iStockphoto. In Noord-Ierland kun je overnachten in de fraaie Blackhead Lighthouse. Deze vuurtoren ligt in county Antrim aan het begin van de beroemde Causeway Kustroute, samen met Belfast door Lonely Planet uitgeroepen als beste reisbestemming voor 2018.
Bijzondere Overnachtingen België Supertrips België.
Verenigd Koninkrijk 2. Authentieke accommodaties 14. Bijzondere Bed en Breakfasts 7. Bijzondere Hotels 7. Bijzondere Vakantiehuizen 16. Lodges, blokhutten en bungalows 9. Slapen in een Iglo 1. Slapen in een kasteel 5. Slapen op het water 5. Tiny Houses 1.
Vuurtoreneiland.
Vuurtoreneiland is een uniek stukje natuur in eigen stad. In een ruig landschap vind je loslopende dieren, zeldzame flora, een vervallen fort en Amsterdams enige vuurtoren. Gelegen in het Markermeer bij Durgerdam, is Vuurtoreneiland alleen per schip te bereiken. In lente en zomer eet men in het zomerrestaurant, een transparante glazen kas, beschut voor wind en regen, eten in en van de natuur.

Contacteer ons