Meer resultaten voor slapen in een fort

 
slapen in een fort
 
Slapen in een fort, bunker of kasteel Overnachten.
Zo kunt u overnachten in een fort, bunker, genieloods, kasteel, commandeurswoning of kruitkamer die zijn omgetoverd tot BB, hostel of groepsaccommodatie. Ook kamperen op een aantal van de fortterreinen is mogelijk. Waar u ook voor kiest, overnachten in de waterlinies is altijd een unieke ervaring.
Slapen in de Onderofficierskamer van Fort Vuren Loft's' te Huur in Vuren, Gelderland, Nederland.
Slapen in de Onderofficierskamer van Fort Vuren. Slapen in de Onderofficierskamer van Fort Vuren. 1 eigen badkamer. 1 eigen badkamer. Geweldige locatie 92% van de gasten die hier onlangs verbleven hebben, gaf de locatie van deze woning een 5-sterrenbeoordeling. Deze verwarmde luxe appartementen zijn voorzien van een eigen moderne badkamer, een kleine keuken met de mogelijkheid koffie en thee te zetten.
Bed and Breakfast Fort Bakkerskil Welkom.
Slapen in een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Vroeger was slapen in een fort een kille en koude beproeving. Maar sinds Fort Bakkerskil gerestaureerd en gemoderniseerd is., ervaar je het als een luxe overnachting. Nu is dit Rijksmonument een Erfgoed Logies en Bed Breakfast.
Slapen in Fort Vuren Fort Vuren.
Bed and Breakfast Fort Bakkerskil Kamers en slaapzalen.
een nacht in het Brabantse fort doorbrengen. Alle kamers zijn op de begane grond en hebben een eigen voordeur. Alle kamers hebben wifi en tv. Ook hebben we een aparte ruimte met een invalidentoilet/douche. Mooie kamer met matglazen" badkamer onder de oude schouw.
Slapen en ontbijten in een fort.
in dit unieke Rijksmonument! Ga samen genieten in een voormalig fort! Rij over de brug en dan ziet u het geweldige rijksmonument voor u liggen. Overnacht met z'n' tweetjes in een unieke kamer waar het u aan niets zal ontbreken.
Slapen in Fort Vuren bijzonder overnachten Gezin op Reis.
You are at: Home Nederland Gelderland Slapen in Fort Vuren bijzonder overnachten. Slapen in Fort Vuren bijzonder overnachten. By gezinopreis on 26/07/2017 Gelderland, Nederland. Zoek je een plek om bijzonder te overnachten? Ooit wel eens gedacht aan slapen in een fort of slapen in een bunker?
Bijzondere Bed Breakfast in een Fort! Origineel overnachten.
Ook de Vestingdriehoek is een mooie bestemming voor een dagje weg. De Vestingdriehoek wordt gevormd door Gorinchem, Woudrichem, Fort Vuren en Slot Loevestein en vormt het sluitstuk van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een van de best bewaard gebleven verdedigingslinies van Nederland. Een prachtig rivierenlandschap, afgewisseld met cultuur, historie, winkeltjes en restaurantjes. Rotterdam en Utrecht zijn bereikbaar binnen dertig auto-minuten. Prijzen vanaf 95, per nacht voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt. Check de beschikbaarheid. Locatie van deze accommodatie. Bijzonder overnachten in een Engelse cottage in Zuid-Limburg. Voor 2-3 personen. Slapen in een Schaapskooi in Hezingen Twente.

Contacteer ons