Meer resultaten voor slapen in een fort

 
slapen in een fort
 
Bed Breakfast Fort Bakkerskil Nieuwendijk, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
In de omgeving. Alle 0 hotels weergeven Alle 0 restaurants weergeven Alle 1 attracties weergeven. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bed Breakfast Fort Bakkerskil. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Vegen om te bevestigen data-required." Richtlijnen voor postings. Zeker" als je op de kamer wil ontbijten, maak dan gebruik van de Remise kamers." 4 maanden geleden. de" remise kamers hebben een geweldig uitzicht." 10 maanden geleden. de" duurdere hoekkamers hebben uitzicht over de dijk." meer dan een jaar geleden. Alle" gezinskamers zijn even ruim. Slapen gelijkvloers / salon en keukentje boven."
10x bijzonder overnachten in Schotland.
Wilde je als kind ook altijd in je zelfgemaakte boomhut slapen maar mocht dat nooit? Boek dan in nachtje in The Treehouse Suite. Van buiten, maar ook van binnen is het net een sprookje, zo vind je op het plafond van de badkamer sterren, een maan en eenhoorns! En om het af te maken staat er op een van de drie balkonnetjes, een schommel! Meer info: www.ferniecastle.co.uk. Great Glen Yurts Glaming aan de voet van Ben Nevis. Houd je van het kampeergevoel maar heb je geen zin om zelf een tent op te zetten? Dan bieden deze Yurts uitkomst. Ze staan aan de voet van Ben Nevis, vlakbij Fort William.
Logeren in het Waasland Ontdek het Waasland.
Een gastenkamer vlakbij de Scheldedijk in Temse, en op wandelafstand van het treinstation. Volg de bewegwijzerde fruitroute van 9 km langs verschillende appel en peergaarden. Rondleiding Coup de Ville. Dagfietstocht 23 september Drie Leienroute. Trio Inedito Werner Trio Beethovens Debuut.
Bed Breakfast Bij t Fort.
Welkom in het land van melk en honing! Onze BB Bij t Fort is gelegen in Steendorp, een deelgemeente van Temse. Met de fiets kunt u de prachtige Schelde en Rupelstreek leren kennen, zeker in combinatie met de verschillende veerdiensten.
Fort aan de Klop Overnachten Groepsaccommodatie Utrecht.
Bel naar 030 266 05 55 of mail naar info@fortaandeklop.com. Fort aan de Klop is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Op een plek waar soldaten zich vroeger schuil hielden in tijden van oorlog, is nu een horecabedrijf gecreëerd met een ontspannen sfeer waar jíj je even heerlijk kan terugtrekken.
Bed and Breakfast Fort Bakkerskil in Werkendam Nederland 9.6 vakantie reviews Zoover.
De aankomst op het fort was al een plaatje echt duidelijk te zien dat deze mensen de historie van het gebouw willen behouden. In de gezamelijke ruimte werden we hartelijk ontvangen door koos en marjolein. Na een heerlijk bakje koffie en warme appeltaart!
Slapen in een fort, bunker of kasteel Overnachten.
Zo kunt u overnachten in een fort, bunker, genieloods, kasteel, commandeurswoning of kruitkamer die zijn omgetoverd tot BB, hostel of groepsaccommodatie. Ook kamperen op een aantal van de fortterreinen is mogelijk. Waar u ook voor kiest, overnachten in de waterlinies is altijd een unieke ervaring.
De reus onder de forten heet u welkom! Fort Eben-Emael.
De reus onder de forten heet u welkom! Het fort van Eben-Emael werd zeer bekend tijdens de strijd op 10 mei 1940 toen een klein team van Duitse paratroepers de artillerie van het fort in minder dan 15 minuten onder controle kreeg.

Contacteer ons