Op zoek naar slapen in een vuurtoren?

 
slapen in een vuurtoren
 
Vakantiehuisje De Vuurtoren Kempen.
Vakantiehuisje De Vuurtoren. Het vakantiehuisje is gelegen in Vakantiepark De Netevallei en is geschikt voor twee personen. Het water, de watervogels, reigers en zelfs ijsvogels zullen je in de juiste vakantiebestemming brengen. Naar de website. Deel deze pagina. Misschien ook interessant voor jou.: City Golf Geel. t Witte Huis. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties. Volg ons via. Buitenpret voor jong en oud? Daarvoor trek je naar de Kempen. Vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling: dat is de Kempen in een notendop.
7x Knusse winterovernachtingen National Geographic Traveler Nederland/België.
Buiten ziet het er primitief uit, maar binnen stap je in een ondergrondse wereld van luxe. Overdag maak je lange wandelingen in de bossen in de bossen van het Wester en Oosterzand een natuurgebied in Drenthe en s avonds geniet je van een film in je eigen thuisbioscoop! Slapen in een vuurtoren.
Op pad langs de vuurtorens.
Vanaf de toren is het uitzicht op de kustlijn en het eiland Bréhat uitzonderlijk. Eenmaal aangemeerd geeft de gids een uniek inkijkje in deze vuurtoren! Meer informatie: Bretonse ervaring: Met de kajak naar de vuurtoren van Croix. Slapen in een vuurtoren.
Origineel overnachten doe je in een vuurtoren! Reizen.be.
Toch hoort deze in het rijtje thuis aangezien het helemaal is ingericht zoals een vuurtoren en je er een fantastisch uitzicht hebt over de zee en het strand van IJmuiden. Overnacht in een vuurtoren aan de Franse kust. Le Pharde de Kerbel is een enorme vuurtoren in Bretagne van zon 25 meter hoog.
Vreemd en verrassend De officiële reisgids voor Noorwegen visitnorway.nl.
Een nacht in de bomen. Vuurtorens zijn populaire nieuwe accommodaties. Deze charmante en intieme smalle constructies en de barre weersomstandigheden bij de kust maken het een attractie op zich. Toenemende vuurtoren vakanties. Vind vrede door het veranderende, speciale licht van het open landschap van Eresfjord.
7x Slapen in een Vuurtoren in Europa! We Are Travellers.
Wij hebben 7 van die leukste hotels op een rij gezet, zodat jij precies weet waar je kan slapen in een vuurtoren en dus de hele nacht volop vuurtorenwachtertje kan spelen! De 7 leukste plekken om te slapen in een Vuurtoren!
Overnachten in een Vuurtoren in Harlingen voor Overnachten in een Vuurtoren in Harlingen.
Slapen in een vuurtoren, hoe vaak in je leven zul je het meemaken. Waarschijnlijk niet vaak, maar in Harlingen kan het! De vuurtoren is volledig gerestaureerd en wordt nu gebruikt voor bijzondere gelegenheden voor mensen die het alledaagse willen ontstijgen.
Vuurtoren Harlingen Bijzonder overnachten in een vuurtoren.
Deze toren geeft mensen veel meer dan een plek om te slapen. Nog steeds een lichtpunt. Volledig gerestaureerd is de Vuurtoren wederom een lichtpunt. Maar nu voor mensen die het alledaagse willen ontstijgen. Elk etmaal biedt de toren comfortabel onderdak aan twee gasten. Hoog boven de oude handelsstad, op de grens van land en Wad. De vuurtorenwachter beheert de toren. Zij verzorgt de ontvangst en is telefonisch bereikbaar voor vragen. s Ochtends brengt zij de ontbijtmand met heerlijk verse broodjes. Bekijk de fotos. Klippers en kotters. Drie uur na laagwater op Vlieland stroomt de Willemshaven vol zeilschepen. In de Blauwe Slenk zijn zeker nog vijftien charterklippers onderweg.

Contacteer ons