Resultaten voor slapen in een vuurtoren

 
slapen in een vuurtoren
 
De mooiste vuurtorens om in te slapen. Wereldreizigersclub.
Wereldreizigersclub Reistips Overnachten Slapen in een vuurtoren. Slapen in een vuurtoren. Vuurtorens dienden ooit als baken van licht en veiligheid op de nachtelijke zee. Kapiteins wisten bij nacht en ontij op zee altijd de kust te ontwaren. Door satellieten en geavanceerde elektronica zijn veel vuurtorens in de wereld overbodig geworden.
Vuurtoren Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Slapen in een vuurtoren. Wij hebben hieronder de meest bijzondere vuurtorens voor u op een rij gezet zodat u kunt kiezen of u voor een romantische overnachting gaat, een luxe vuurtoren de voorkeur heeft of dat u besluit dat het uitzicht bepalend is voor uw keuze.
5 keer slapen in een vuurtoren Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. 5 keer slapen in een vuurtoren. 17/07/2010 om 0400: door Kim Walckiers Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 9 Volgende afbeelding. Honderden, ja duizenden jaren dienden vuurtorens als baken voor schepen op zee. Door de gps-satelliet technologie raakten de lichthuizen in onbruik, maar de hoge torens zijn te mooi om ze te laten verkommeren.
Unieke plekken om te slapen: Overnacht in een molen, vuurtoren en meer Holland.com.
Vier het voorjaar in deze unieke vakantiewoning in een voormalige vuurtoren. De Pier Suites. Deze accommodatie heeft een van de best beoordeelde locaties in Scheveningen! Geniet vanuit de pier van het uitzicht op het strand! Slapen in een molen. Slapen in een molen.
7x Slapen in een Vuurtoren in Europa! We Are Travellers.
Ze zijn als het ware omgetoverd tot bijzonder hotel. Wij hebben 7 van die leukste hotels op een rij gezet, zodat jij precies weet waar je kan slapen in een vuurtoren en dus de hele nacht volop vuurtorenwachtertje kan spelen!
Vuurtoren Harlingen Bijzonder overnachten in een vuurtoren.
De rust die je al na twee dagen voelt is overweldigend. Deze toren geeft mensen veel meer dan een plek om te slapen. Lekker los van de wereld, daar beneden. Even helemaal niks! Even samen en dan weer terug naar beneden. Een bijzonder kerstcadeau, slapen in een vuurtoren.
Slapen in een vuurtoren OrigineelOvernachten.nl.
In Nederland is er maar één mogelijkheid om te overnachten in een vuurtoren. Een unieke ervaring in Harlingen waar de in 1998 gesloten vuurtoren is omgetoverd tot een unieke slaapplek. Een unieke plek om te slapen met een prachtig uitzicht op zee en weidse blikken op de stadjes en dorpen van het Friese achterland.
Bijzondere overnachtingen bij Dromen aan Zee.
Droomt u ook wel eens! Nadat deze vuurtoren in 1998 zijn functie verloor had een particulier het geweldige idee om deze vuurtoren om te bouwen tot een schitterend verblijf voor 2 personen. Na de restauratie is de Vuurtoren wederom een lichtpunt.

Contacteer ons