Resultaten voor slapen in het bos

 
slapen in het bos
 
5x slapen in een boshuisje. De fijnste adresjes!
Er is een woonkamer met tv, een potkachel, een keuken, een badkamer en toilet. Slapen kan in de bedstee en is er een gewone slaapkamer. Het trekkershuisje ligt naast het bos en kun je gebruik maken van de voorzieningen van De Wije Werelt.
Herberg de Bos in Swalmen Herberg de Bos.
Denk hierbij aan; een barbecue voor de personeelsvereniging, een hutspotavond voor de carnavalsvereniging, een diner in buffetvorm voor een familiereünie, een verjaardagsfeestje onder het genot van een hapje en drankje. Dit alles met of zonder live muziek, acts of in combinatie met georganiseerde wandelingen in de omgeving. Informeer naar de diverse mogelijkheden! Wilt u blijven slapen? We hebben idyllische trekkershutten beschikbaar voor een nachtje of een langer verblijf. 2018 Herberg de Bos ontwikkeld door KoekPeer.
Koetshuis34.
Handdoeken, badjassen, een föhn, een flatscreen TV met vele DVDs, lectuur en, op sommige kamers, een zithoek met koffie en thee: alles is aanwezig. En het is ook nog eens heerlijk vertoeven in de prachtige tuin welke overgaat in het bos en de duinen. Slapen in stijl.
Bijzonder overnachten in Zuid-Zweden: 4 tips National Geographic. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. chevron-up. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. comment-new. email-new. ful
Bijzonder overnachten in Zuid-Zweden: 4 tips. Van slapen op een onbewoond eiland tot in wollen hutten verstopt in het bos. Dit zijn vier bijzondere plekken om te overnachten in Skåne en Småland. Door Veerle Witte. Wollen hutten verstopt in het bos.
Overnachten in de natuur van de Veluwe.
De prachtige omgeving heeft een rijke geschiedenis en is leefdomein van vele dieren en vogels. Hubertus: slapen tussen het wild. Hubertus 5 pers. ligt op de Veluwe, in het Vierhouterbos. Dit bos is een eldorado voor wandelaars en fietsers en herbergt een aantal zeldzame dieren.
Minder stress, een gezonder lichaam én beter slapen door 2 uur bosbaden Fit Gezond Nina HLN.
In zijn boek over Shinrin-Yoku geeft hij heldere en praktische tips over hoe wij ook hier want wij wonen nu eenmaal niet in Japan dat voor twee derde bedekt wordt door bos ons voordeel kunnen halen uit planten en bomen. Want, stelt Dr. Li, het is broodnodig. Stress vergt steeds meer van onze gezondheid en door regelmatig een bosbad van twee uur te nemen kan je je bloeddruk verlagen, stress verminderen, de gezondheid van je hart en bloedvaten verbeteren, je bloedsuikerspiegel verlagen, je concentratie verbeteren, depressie verhelpen, de pijngrens verleggen, meer energie krijgen, je immuunsysteem versterken, de productie van antikankereiwitten doen toenemen, afvallen én beter slapen.
Home Slapen in het bos.
Slapen in het bos is even echt eruit zijn en loskomen van alle dagelijkse beslommeringen en verplichtingen. Hier kun je opladen, genieten en tot rust komen. In een prachtig ingericht houten huisje omringd door de schoonheid van de natuur. Slapen in het bos.
Slapen onder de sterren Maarten van der Velde.
Dat vraag ik me af na een vakantie lang in Frans Guyana in hangmatten te hebben geslapen onder een eenvoudig afdakje of onder de blote sterrenhemel. Buiten slapen is leuk en gezond! Je krijgt volop frisse lucht, valt in slaap onder de sterren en wordt wakker met vogelgeluiden en de eerste zonnestralen. In het bos.

Contacteer ons