Resultaten voor slapen in vuurtoren texel

 
slapen in vuurtoren texel
 
Overnachten De Cocksdorp en Eierland OVCE.
1795 JS De Cocksdorp. Bij Hotel Texel geniet u in een sfeervolle omgeving van de Texelse gastvrijheid en smaakvolle streekproducten. Telefoon: 0222 311237. BnB De Moerbei. Address: Kikkertstraat 17. Centraal gelegen in De Cocksdorp nabij de Vuurtoren. De Moerbei beschikt over 3 sfeervolle gastenverblijven en een royale tuin.
Een weekend Texel dit is er allemaal te doen in 24 uur.
Daar gaan we! Als we om 945: uur komen aanrijden bij de boot in Den Helder, kunnen we na het kopen van een kaartje direct aansluiten in een van de rijen. Deze zorgen ervoor dat alle autos snel en efficiƫnt de boot op kunnen, zodat hij op tijd kan vertrekken. Ik verbaas mij enigszins over hoe vlot dit gaat en om exact 1000: uur vertrekt de boot inderdaad naar Texel nadat alle autos op het dek staan. De boot is super groot en luxe: je hebt er zelfs een restaurant waar je volop eten, drinken en souvenirs kunt kopen. Ook vind je er tientallen banken vanwaar je uitzicht hebt op zee. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op het dek te staan en ondanks de kou deden we dat dan ook! 1100: uur aankomst bij de vuurtoren van Texel.
5 x overnachten op de Waddeneilanden Love to Share.
Met uitzicht op de vuurtoren, het strand op 2 km afstand en het dorpje Ballum op 5 minuten rijden is dit een heerlijke plek om te verblijven op Ameland. Een oase van rust. De Ballumerhoeve heeft 2 compleet ingerichte boerderijlodges, geschikt voor 6 tot 8 personen per lodge en met een verbindingsdeur ook aan elkaar te schakelen wanneer je er met een vriendengroep of familie wil overnachten. Ballumerhoeve Zuidergrieweg 1, Ballum Meer informatie. Overnachten op Schiermonnikoog. Foto: VVV Schiermonnikoog. Vakantiewoning Daisy is een echte eilander vakantiewoning met een tuin op het zuiden waar je heerlijk kunt genieten van de rust. Je hebt uitzicht op de Bankspolder en de woning is gelegen aan het, volgens eigen zeggen, mooiste streekje van Eiland. In de volledig ingerichte vakantiewoning is plaats voor 4 personen. Vakantiewoning Daisy Voorstreek 20, Schiermonnikoog Meer informatie. Beach Food Festival Texel 2017.
Appartementen bed and breakfast op Texel Wimdu.
Je komt in het museum meer te weten over de natuur en dieren op en rond Texel, het waddengebied en de Noordzee en hoe de mens invloed heeft op het gebied. Daarnaast bevindt zich bij het museum ook een zeehondenopvang waar je een groep van zon twintig zeehonden kunt bewonderen. Ten slotte is het voor de avonturiers mogelijk om onder begeleiding van een medewerker van het museum te wadlopen. Een bouwwerk wat ook de moeite waard is om te bezoeken en wat ook past bij de historie van de Waddeneilanden is de vuurtoren Eierland.
Vuurtoren Eierland Wikipedia.
De oorspronkelijke vuurtoren na de gevechten. Ruimte tussen de oude vuurtoren en de nieuwe die eromheen is gebouwd. Vuurtorens in Noord-Holland. Den Oever Durgerdam Egmond aan Zee Enkhuizen Huisduinen Hoge vuurtoren van IJmuiden Lage vuurtoren van IJmuiden Julianadorp Marken Texel.
Landal Sluftervallei.
Bij helder weer ziet u het vaste land nog liggen. Toch bent u op Waddeneiland Texel helemaal weg van het alledaagse leven in Nederland. Uw accommodatie op Landal Sluftervallei ligt midden in de begroeide duinen. Met de haren in de wind maakt u vanaf het vakantiepark de mooiste wandelingen.
Vuurtoren Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Zo kunt u genieten op de meest bijzondere locaties van Nederland. De mooiste vuurtorens staan op Texel, Ameland Vlieland maar vergeet ook de vuurtoren op Schiermonnikoog niet. Ook op het vasteland vindt u prachtige vuurtorens zoals in Scheveningen, IJmuiden, Den Helder Westkapelle. Een aantal hiervan zijn dus ingericht om u te verwelkomen voor een bijzondere romantische overnachting. Zo is de vuurtoren nabij Den Helder echt een aanrader om uw geliefde ten huwelijk te vragen, samen de zonsondergang te bewonderen of als uitvalsbasis voor een mooie strandwandeling! Slapen in een vuurtoren.
Home T Eibernest.
Oftewel: het ooievaarsnest. Dit beschutte parkje zeven bungalows bevindt zich aan de rand van Texels noordelijkste dorp De Cocksdorp, waar u ook de vuurtoren van Texel vindt. Zoek en Boek. Personen: 1 persoon. Maand: Juli 2018. Aankomst: Ma 02-07. Pas sinds 2006 wonen ze op het eiland, maar Tom en Ans Steenvoorden voelen zich helemaal thuis. Ze hebben zich volop in het verenigingsleven gestort en wonen heerlijk in de noordkop.

Contacteer ons