Op zoek naar slapen in een boomhut nederland?

 
slapen in een boomhut nederland
 
Landal Miggelenberg Accommodaties 4CTH 4-persoons tree house Comfort.
Nederland / Nederlands. België / Nederlands. Deutschland / Deutsch. Österreich / Deutsch. Schweiz / Deutsch. eská republika / etina. Contact en vragen. Werken bij Landal. Landal GreenParks is onderdeel van.: Landal GreenParks B.V. Landal GreenParks en derden gebruiken cookies en andere technieken om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.
Hier kan je overnachten tussen de wilde dieren Hotels Reizen Knack Weekend.be.
Op een overnachting in Safaripark de Beekse Bergen is het nog even wachten, maar in de zomer van 2018 opent daar een 42 hectare groot Safari Resort waar je midden tussen de leeuwen, zebra's, giraffen en andere dieren kan slapen.
6 x slapen in een boomhut Zoover.
Best gelezen blogs. 3x jullie favoriete blogs over dagjes uit in Nederland. 4x meest gelezen vakantietips voor de zomer. 6x meest gelezen praktische vakantietips. Stedentrippers opgelet: onze best gelezen blogs over de metro in wereldsteden. Zoek naar vakantietips en inspiratie. Bedoelde je soms? 6 x slapen in een boomhut. 6 x slapen in een boomhut.
Boomhutten Nederland Boomhut overnachtingen Supertrips.
Slapen in een boomhut Nederland. Slapen in een boomhut in Nederland is echt een bijzondere ervaring. Op vele plekken in Nederland kan je een boomhutovernachting beleven. De boomhutten zijn stuk voor stuk comfortabel ingericht en staan vaak op een gezellig vakantiepark met vele faciliteiten.
Camping De Wije Werelt: slapen in boomhut op de Veluwe.
Zwerfhut op Hoogte, een unieke kans om te slapen in een boomhut op de Veluwe Inclusief bedstee, sfeerkachel en privé-familieschommel. Het zwerfhuttenveldje op Camping De Wije Werelt is afgezet met een hek en via een poortje gaan we naar binnen.
Boomhut huren: een unieke ervaring slapen tussen de bomen.
De houten boomhut is voorzien van twee bedden en twee hangmatten geschikt voor kinderen. Een tweepits elektrisch fornuis en twee robuuste buitenbanken, vier kussens, stoffer en blik, bezem, afvalemmer, wandcontactdoos en lichtpunt. Dekbedden/slaapzakken, pannen, borden, bestek e.d. kunt u meenemen, dit is niet aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in het sanitairgebouw van de camping, deze zijn niet in de hut zelf aanwezig.
Boek nu een kampeerplaats met boomhut RCN Vakantieparken.
Op 5 parken van RCN is het mogelijk een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen. Tussen de bomen, zonder ouders in het vizier, kunnen onze jongste gasten hun fantasie de vrije loop laten en zijn ze de baas over hun eigen geheime stek.
Bijzondere overnachting in boomhut voor Bijzondere overnachting in boomhut.
Maar bovenstaande is niet de enige locatie in Nederland waar je kunt overnachten in een boomhut. Een bijzondere overnachting in een boomhut kan ook Bij Vakantiepark Dierenbos. Deze variant is gelegen in een bosrijke omgeving tussen de herten, fazanten en eekhoorns.

Contacteer ons