Zoeken naar slapen in een kasteel

 
slapen in een kasteel
 
Overnachten Kasteel Huis Bergh.
In kasteel Huis Bergh in s-Heerenberg kunt u uw gasten vorstelijk ontvangen. Met wapperende vlaggen, een koninklijk onthaal op de ophaalbrug en warm welkom in de imposante ontvangsthal. Hof van Bergh 8 7041 AC s-Heerenberg 31 0 314 661 281 info@huisbergh.nl www.huisbergh.nl.
Kasteel Sterkenburg, romantisch overnachten nabij Utrecht JeZoektIetsLeuks.nl.
In Wijk bij Duurstede hebben we heerlijk kunnen eten om daarna terug te keren in het Kasteel en te genieten van een heerlijk bad en om daarna fantastisch te slapen in een goed bed. Na een heerlijk ontbijt op zaterdag met streekproducten en zelfgemaakte jam en kwark hebben we de toren beklommen en de omgeving vanuit de hoogte kunnen bekijken.
Kasteel de Essenburgh, Hierden 17-eeuws genieten.
Stap terug in de tijd in dit imposante, 17e-eeuwse kasteel op een prachtige locatie in Hierden, vlak bij Harderwijk. Hier in het groene hart van de Veluwe vindt u een oase van rust. Kasteel de Essenburgh beschikt over zesendertig kamers, waaronder enkele kasteelkamers, met uitzicht op de rustieke, Engelse landschapstuin en vijver.
Logeren in een Brits kasteel VisitBritain.
Ook de ballonvaart is een aanrader, het is een stuk rustgevender dan je zou denken. Voor de overnachting kies je uit een kamer in het kasteel zelf, een van de lodges of de Rose Cottage. Ze hebben allemaal een fijn uitzicht over de lanschapstuin rondom het kasteel.
Wauw! Slapen in een kasteel in België.
Geloof ons als we zeggen dat het een unieke ervaring is om te overnachten in een kasteelhotel of landhuis in België. Ga even terug in de tijd en proef de sfeer uit de tijd van de jonkheren en vrouwen. Laat je fascineren door het comfort en de pracht van de historische gebouwen.
Slapen in het kasteel van Doornroosje Gezin op Reis.
Overnachten in een echt kasteel, het blijft een meisjesdroom. We sliepen al een keer voor een bruiloft in een kasteel maar het kasteel van Doornroosje is dan toch echt wel de overtreffende trap. Met zulke hoge verwachtingen kan de realiteit wel eens tegenvallen maar in dit geval was het nog beter dan verwacht. Slapen als een prinses.
Boek een overnachting in een kasteel Weekendjeweg.nl.
1 nacht, incl. Altijd al een keer in een écht kasteel willen slapen? Bij Weekendjeweg.nl boek je kasteelhotels in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. Een aantal hotels ligt op landgoederen waar je heerlijk kunt relaxen, wandelen en fietsen. Of wat dacht je van een ritje te paard.
Kasteel Schloss Möhren in Treuchtlingen Duitsland Reviewcijfer: 9.8 Zoover.
Gereisd met partner in september 2017. Nuttige review 0. Wie wilt er nou niet in een kasteel slapen? Prachtige locatie, mooie omgeving met veel leuks voor kleine kinderen. Playmobiel park is een hit en het nieuwe dinopark een must voor dinofans.

Contacteer ons