Resultaten voor slapen in friesland

 
slapen in friesland
 
Hotel Vrouwe van Stavoren.
Slapen in een Wijnvat. Lunchen in de serre en op het haventerras. Vanuit het haven-terras van Hotel de Vrouwe van Stavoren is een prachtig uitzicht over de oude haven met het in en uitgaande scheepsverkeer, waaronder vaak nog veel authentieke schepen zoals klippers te bewonderen.
Vuurtoren Harlingen Bijzonder overnachten in een vuurtoren.
Om deze 15 jaar vriendschap te vieren, elkaar deze symbolische overnachting cadeau gedaan. Een bijzonder kerstcadeau, slapen in een vuurtoren. Wat een fijne, mooie, overweldigende plek om te zijn. Wat een onvergetelijke ervaring! Prachtige zonsondergang gezien en genoten van het prachtige uitzicht onder het genot van een glas prosecco. Lekker los van de wereld, daar beneden. Even helemaal niks! Even samen en dan weer terug naar beneden. Nog steeds een lichtpunt. Volledig gerestaureerd is de Vuurtoren wederom een lichtpunt. Maar nu voor mensen die het alledaagse willen ontstijgen. Elk etmaal biedt de toren comfortabel onderdak aan twee gasten. Hoog boven de oude handelsstad, op de grens van land en Wad. De vuurtorenwachter beheert de toren. Zij verzorgt de ontvangst en is telefonisch bereikbaar voor vragen. s Ochtends brengt zij de ontbijtmand met heerlijk verse broodjes. Bekijk de fotos. Klippers en kotters. Drie uur na laagwater op Vlieland stroomt de Willemshaven vol zeilschepen. In de Blauwe Slenk zijn zeker nog vijftien charterklippers onderweg. De marifoon in het lichthuis laat hun luchtig-professionele conversaties met de Havendienst horen. Ze melden zich aan voor een plaatsje. Ook uit zuidwestelijke richting koerst een plukje schepen. Accommodatie in Friesland.:
Friesland Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa Bijzondere-Overnachting.nl.
Groningen Slapen op de Beereshoeve in Groningen. Gelderland Slapen in een vliegtuigsuite op vliegveld Teuge. Friesland Villa Envie Luxe boutique hotel aan het Sneekermeer. Haaksbergen Slapen in luxe boerenlodge Erve Bruggert in Haaksbergen. Nederland Slapen in de Zaanse huisjes in Zaandam.
BB Janneke Heerlijk slapen en vakantie vieren in Elsloo Friesland.
Vanuit Elsloo fiets je zo de natuur van het Drents Friese Wold in. Bijvoorbeeld naar de Bosbergtoren in Appelscha. Welkom in BB Janneke. Midden in het dorp Elsloo aan de rand van het nationaal park het Drents Friese Wold, staat onze gezellige BB met 2 ruime moderne ingerichte kamers.
50 in Friesland Voor alle jonge mensen boven de 49 jaar.
Volg ons via Facebook. 50 Plus in Friesland. Over 50 in Friesland. Over 50 in Friesland. 112 in Beeld. 50 in Nederland. 50 in Friesland. 50 in Groningen. 50 in Drenthe. 50 in Flevoland. 50 in Overijssel. 50 in Gelderland.
De grootste woonwinkel van West Friesland Mammoet Woongigant.
Wij zijn 7 dagen in de week geopend! Met uitzondering van 1e Pinksterdag, 1e Kerstdag., 1e Paasdag en Nieuwjaarsdag. Maandag t/m vrijdag tijdens openingstijden. Zaterdag tot 1200: uur. 1684 NG Zwaagdijk-Oost. Bij Winkelhart Zwaagdijk. A7 afslag Hoorn-Noord dat is de N302 richting Enkhuizen. Op deze weg neemt u afslag Hauwert, dan zitten wij aan het eind van de weg aan de linkerkant. Ingang Mammoet bij de Aldi en ingang Budget Home Store naast de Jumbo. Gratis parkeren voor de deur. Gigantisch assortiment Ruim 8500 m2 woonplezier. Meerdere woonstijlen Ook uw stijl zit er tussen. Voor elk seizoen Binnen en buiten meubels. Elke zondag open 7 dagen per week geopend. Stoel op poot. Stoel op slede. Stoel op wiel. Website en webshop powered by Westfriesland Media. Bezoek onze showroom voor nog meer keuze en direct-meeneem-modellen. Foto's' en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Nu nog groter na toevoeging van extra ruimte voor de afdeling slapen.
Overnachten en verblijven in Friesland Friesland.nl.
Wat je ook kiest, we beloven je dat het een nacht wordt om nooit te vergeten. Kom bijzonder overnachten in Friesland. Slaap in een vuurtoren. Beleef een unieke ervaring in deze vuurtoren in Harlingen. Nadat deze in 1998 stopte met werken is de vuurtoren omgebouwd tot bijzondere slaapplek voor twee personen.
Bijzondere overnachtingen Friesland Supertrips Nederland.
Weekendje weg in Friesland? Weekendje weg naar Friesland? Slaap in een boomhut, ga op vakantie naar een 5-sterren glamping camping of overnachten in een van de vele romantische hotels aan het water of zelfs slapen op het water. Fryslan, it giet oan!

Contacteer ons