Resultaten voor slapen in hooi

 
slapen in hooi
 
Slapen in het hooi Alternatief Genieten.
accommodaties 0 Comments 431 views 0. Droomt u er ook van om samen met uw geliefde of partner eens samen in het hooi te slapen. Dan kan nu een droom werkelijkheid worden. Slapen in het hooi is een unieke ervaring om het boerenleven op te snuiven.
Slapen in het hooi Reizigersbeoordelingen BlackJack Ranch TripAdvisor.
Zij hebben hun wortels in Eindhoven, Nederland en runnen sinds een aantal jaren deze ranch. Een mooie omgeving om te wandelen, motorrijden, paardrijden of mountainbiken. Daarnaast verrassende prijzen voor de accommodaties die zij bieden en in het bijzonder de kans weer eens in het hooi te slapen.
Slapen in het hooi Hayema Heerd Oldehove, Groningen Supertrips.
Slechts 17 km van de Waddenzee en Lauwersmeer. Met ongeveer een uur vanaf Hayema Heerd stap je van de boot op het eiland Schiermonnikoog. Kijk ook eens naar de vele workshops en activiteiten die kunnen worden bijgeboekt. Slapen in een hooiberg. Slapen in hooi.
Hayemaheerd slapen in het stro Groningen. Artboard.
Hoewel je misschien gelijk denkt dat slapen in het stro kriebelt, is niets minder waar! Bij het Stro-hotel slaap je in een groot bed, op een dik pak stro met daarop een comfortabel matras en heerlijk beddengoed, helemaal in stijl.
Slapen in het stro! Zwitserland Toerisme.
Slapen in het stro! Slapen in het hooi avontuur voor jong en oud. Bedankt voor uw waardering. Dit in Zwitserland unieke arrangement nodigt u uit voor een bijzondere boerderijbelevenis: overnachten op een gezellig hooimatras en de volgende dag genieten van een smakelijk ontbijt van regionale producten.
Stro-hotel: een romantisch sprookje wat zich afspeelt in de realiteit Hayema Heerd.
In het Straw Castle wordt het gebied rond de eettafel verwarmd met warmtestralers en meestal comfortabel warm. De rest van het kasteel is mooi en fris. Met fleece dekens, warme knuffels in bed, wollen slaapmutsen is het comfortabel warm. Meer informatie over slapen in stro in de winter is hier te vinden.
Tof! Slapen in een hooiberg of hooi-Iglo TOFFEPLEK.
Natuur Camping Groningen. slapen in het hooi. vakantie in Groningen. Slapen in een hooiberg of hooi-Iglo. Posted by michel on 2 juli 2016 in campings, Glamping, Hotel Hostels, kamperen, leuk voor kinderen, Nederland, Tent, boot tinyhouse, tipi, Yurth Pipowagen, vakantie met kinderen Leave a comment.

Contacteer ons