Meer resultaten voor slapen in hooi

 
slapen in hooi
 
Bijzondere overnachtingen in Noord-Holland boven Amsterdam.
Slapen in het fortwachtershuisje van Fort Kijkduin, dat is bijzonder! De Stelling van Den Helder: een uniek erfgoed, omvat zes forten in de omgeving van de marinestad. Ook vletvaren is hier vlakbij mogelijk. De Boereplaats is een BB met een wel hele bijzondere slaapplaats, namelijk in een voormalige hooiberg. Een lieflijk ingericht huisje waar je op de eerste verdieping tussen het hooi kan genieten van het uitzicht.
Hooimatras en hooibed Gezond slapen in biologisch berghooi.
Gezond slapen in hooi. Een gezonde nachtrust begint met een gezonde slaap. Je thuis onderdompelen in de heerlijke geuren van vers berghooi. Een hooimatras bestaat uit een hoes van geweven katoenen stof. Katoen is comfortabel en kan uitstekend vocht opnemen en afgeven.
Buitengewoon slapen: overnachten in een hooiberg.
Op vrijdagavond 17 februari kan het! Onder de noemer Buitengewoon slapen kun je elke derde vrijdagavond van de maand overnachten op een bijzondere plek. De ene keer is dat in een monumentaal kerkje, dan weer middenin de natuur en aankomende keer in een hooiberg. Of beter gezegd: op het stro, maar dan wel op 5 meter hoog in een boerenschuur. Je mag ook een plekje uitzoeken op het erf of op het land. De precieze plek van de overnachting wordt nog niet bekendgemaakt. De organisatie wil niet meer kwijt dan dat het op een half uur rijden ten oosten van Groningen ligt. Mail naar info@buitengewoonslapen.nu om een plekje in het hooi te reserveren.
Hooiberghutten.
Aan de picknicktafel geniet u nog even van de ondergaande zon en het uitzicht over de weilanden. s Avonds overheerst de stilte. Een dag in de buitenlucht maakt rozig, dus u duikt al vroeg in bed. Wat een heerlijk verblijf op de boerderij!
Hayema Heerd, groepsaccommodatie Oldehove JeZoektIetsLeuks.nl.
Slapen in Stro is een fantastisch concept! Het was koud buiten min vijf, doch lekker gezellig warm binnen dankzij de warmtestralers. Kou hebben we absoluut niet gehad! We hebben enorm goed geslapen in ons bedje van stro; knus en heerlijk warm.
Stro-hotel: een romantisch sprookje wat zich afspeelt in de realiteit Hayema Heerd.
In het Straw Castle wordt het gebied rond de eettafel verwarmd met warmtestralers en meestal comfortabel warm. De rest van het kasteel is mooi en fris. Met fleece dekens, warme knuffels in bed, wollen slaapmutsen is het comfortabel warm. Meer informatie over slapen in stro in de winter is hier te vinden.
Hayemaheerd slapen in het stro Groningen. Artboard.
Hoewel je misschien gelijk denkt dat slapen in het stro kriebelt, is niets minder waar! Bij het Stro-hotel slaap je in een groot bed, op een dik pak stro met daarop een comfortabel matras en heerlijk beddengoed, helemaal in stijl.
Slapen in het hooi Reizigersbeoordelingen BlackJack Ranch TripAdvisor.
Een mooie omgeving om te wandelen, motorrijden, paardrijden of mountainbiken. Daarnaast verrassende prijzen voor de accommodaties die zij bieden en in het bijzonder de kans weer eens in het hooi te slapen. Kortom, een erg aantrekkelijke locatie met vele opties voor jong en oud.

Contacteer ons