Zoeken naar slapen in limburg

 
slapen in limburg
 
Het Pachthof Driesterren hotel in Haspengouw, Zuid Limburg: Het Pachthof.
Het Pachthof is een knus driesterren hotel in een charmante vierkantshoeve in Borlo, Haspengouw. Je kan er op je twee oren slapen, want wij staan garant voor een zorgeloze vakantie met een Patton-tank voor de deur. Zowel fietsers, wandelaars, cultuur snuivers, genieters als werklieden zijn bijzonder welkom.
Kampeervlot Een unieke beleving!
Slapen op het water. een unieke beleving. Boeken voor 2019? Dat kan vanaf februari 2019. Kampeervlot Een unieke beleving! FaLang translation system by Faboba. De Heen Noord-Brabant. Idyllisch gelegen kampeervlotten bij monumentaal sluizencomplex Beneden Sas. Midden in de natuur met de Dintelse Gorzen, historisch Bergen op Zoom en recreatie op de Brabantse Wal op steenworp afstand. Aankomst tussen 1300-1800: uur. Info en reserveren. De Wissen Limburg.
Kasteelhoeve de Kerckhem, authentieke BB in Limburg.
Verder kunt u in onze Torenkamer gezellig vertoeven rond de open haard of genieten van een drankje in de Bibliotheek/Honestybar. Kasteelhoeve de Kerckhem is een BB in Haspengouw, meer bepaald in Wijer-Nieuwerkerken, en ligt aan het fietsroutenetwerk Limburg, waardoor u hier heerlijk kan fietsen.
Overnachten in een kasteel Holland.com.
In Zuid-Holland slaapt u bijvoorbeeld in kasteel Oud-Poelgeest, niet ver van Leiden. In Noord-Holland verblijft u in landgoed Duin en Kruidberg bij Santpoort-Noord of kasteel Assumburg bij Heemskerk. Kastelen in Limburg. De bourgondische provincie Limburg is dé plek om prachtige kastelen te bezoeken.
Bijzondere Overnachtingen België Supertrips België.
Op zoek naar bijzondere overnachtingen in België? Ontdek alle ludieke slaapplekken in o.a. de Ardennen met slapen in een luchtbel of authentieke molen. Belgisch Limburg 11. Belgisch Luxemburg 4. Belgische kempen 3. Belgische kust 1. Costa Rica 1. Verenigd Koninkrijk 2.
De kraamafdeling Mariaziekenhuis Noord-Limburg.
In overleg met gynaecoloog en kinderarts kan u steeds vroeger of later naar huis gaan. Poliklinisch bevallen, met minstens één overnachting, is ook mogelijk in samenspraak met uw gynaecoloog en kinderarts. s Ochtends kunt u en ook uw partner als die blijft slapen uw maaltijd zelf samenstellen.
Bed Breakfast in Borgloon Limburg De Pastorie.
De pastorie bed Breakfast in Limburg. Nog even en de winter lost haar grip, de aarde ontwaakt en de fruitbomen zingen het lentelied. Ons fietscafé met het mooiste terras van Haspengouw zal weer opengaan op zondag 1 april tot en met 2/11.
Kinderopvang: aanpak, omgevin, verzorging.
Wij beschikken over 2 speelruimten en een ruime, natuurlijke tuin. In deze tuin is er niet alleen speelmogelijkheid, ook kinderen kunnen hier slapen in speciale gecertificeerde buitenslaaphuisjes. Tot 10C kunnen kinderen hierin slapen met aangepast beddengoed. Ons kinderdagverblijf is geschoold om dit toe te passen op een correcte manier. Tevens zijn wij de allereerste in Limburg die dit toe passen.

Contacteer ons