Meer resultaten voor slapen in yurt

 
slapen in yurt
 
10x Slapen in een yurt in Nederland! We Are Travellers.
10 tofste plekken om te slapen in een yurt in Nederland! Een yurt huren in Sint-Michielsgestel mét hottub sauna. In Noord-Brabant vind je de yurt van Marieke, die haar Mongoolse yurt onder andere verhuurd via Airbnb voor 105, euro per nacht.
Vakantiehuis Yurt huren op Natuurhuisje.nl.
In het bos 0. In de bergen 0. In de polder 0. In the middle of nowhere 0. Met uitzicht 0. Aan zee 0. In de boomgaard 0. Tussen de velden 0. Helemaal alleen 0. Niet op een vakantiepark 0.
Slapen in een Yurt? Yurt tent huren Supertrips, Bijzonder Overnachten.
Je kan een yurt huren in Nederland of denk aan Spanje, Frankrijk, Portugal en zelfs in Noorwegen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Kies nu jouw ideale locatie uit om te slapen in een yurt! Boek snel je Glamping voor 2019.
Yurts.
Auvergne Naturelle Yurt Auvergne. Laval sur Doulon, Frankrijk. Bij Auvergne Naturelle, bieden wij een unieke vakantie-ervaring in de onontdekte regio Auvergne in Frankrijk. De Yurt is het luxe. De kans is groot dat je nog niet bekend was met het woord yurt.
t Buitenland Mongoolse yurts, Boshut en kota's.' Artboard.
Er staan drie traditionele yurts, een romantische baby yurt en een tipitent die wordt gebruikt als keuken. In de yurt kunnen 2 tot 6 personen overnachten, de baby yurt is de kleine versie voor twee personen. Een lekker bed, fijne houtkachel, bedbanken langs de kant en overal kaarsjes. Gezellig en romantisch, maar ook pure noodzaak, want s nachts is er niets anders! Op een mooi veldje staan twee Finse kota's, elk geschikt voor max. De knusse houten hutjes zijn voorzien van een houtkacheltje en ingericht met een 2-persoons bed en twijfelaar. Er is een keukenblokje met koelkast aanwezig en voor de deur staat een picknicktafel van waar je uitkijkt over de velden. Op de driepoot met heksenketel kook je op het kampvuur. Ontspannen in de natuur. Een verblijf in/bij de yurts geeft je de kans om echt in de natuur te verblijven. Een beetje basic, maar toch ook met het nodige comfort. Alles is hier gericht op ontspanning. Geen electriciteit, geen afleiding door je mobiele telefoon, maar gewoon lekker zijn, een boek lezen, bungelen in de hangmat, een fikkie stoken bij de vuurplaats of lekker dompelen in de hot tub, die je zelf mag warm stoken. Slapen in een Boshut.
Yurten in België.
Slapen in een Mongoolse Yurt in Dorst Origineelovernachten.nl.
Locatie van deze accommodatie. Overnachten in een authentieke yurt in Angeren. Buitenlandse ervaring in Gelderland 2 tot 60 personen. Slapen in een Mongoolse Yurt op Texel. Voor 2, 4 en 6 personen. Overnachten in een strandhuisje in julianadorp aan zee.
Slapen in een Yurt iets voor jou? Yurts dichtbij huis OrigineelOvernachten.
Maar ook aan de rand van Amsterdam staan er een paar: zo zit je wel in de rust en word je omgeven door groen, maar ben je in een mum van tijd in de gezellige hectiek van de stad. Liever de grens over? Stel je navigatie dan maar in op Frankrijk, want ook in de Ardèche kun je slapen in een Mongoolse yurt!

Contacteer ons