Op zoek naar slapen in yurt?

 
slapen in yurt
 
Luxe kamperen in een Mongoolse Yurt.
Luxe kamperen in een Mongoolse Yurt. Midden in de polder van Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland ligt camping De Kermisrose. De eigenaren noemen het zelf een boerenrustcamping en dat is een treffende omschrijving. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van de dingen die de polder en het boerenbedrijf te bieden hebben.
Mongoolse nomadentent.
De doorzichtige koepel zorgt voor prettig daglicht en doordat het dak doorzichtig is, kun je s-nachts vanuit je bed de sterrenhemel zien. Heerlijke gerechten, soepen of zeeuwse mosselen maak je gemakkelijk klaar in de mongoolse wokpan op de houtkachel. Stapt u de yurt buiten, geniet dan van de mooie vergezichten. inrichting yurt: de ruimte is rond met 6 meter doorsnede. Het is geschikt om er met 4 personen te slapen evt.
Romantisch ingerichte Yurt met eigen badcel, keuken en geweldig uitzicht.
Slapen in een mongoolse yurt is een beleving op zich. De lage ronde tent met de opening in het dak naar de hemel is heeft iets magisch. In je bed liggend kijk je door de opening naar de sterren, s morgens is het eerste wat je ziet de blauwe lucht.
Een Yurt of Ger: Slapen in een mongoolse tent in Nederland Travelvibe.
Slapen in het bos: top 5 boshuisjes Echt genieten van de herfst doe je in het bos. Het is dé plek om de indrukwekkende herfstkleuren, de mysterieuze nevel in de ochtend en het geluid van. bijzonder slapen Nederland Origineel slapen op de Veluwe slapen in een Ger Slapen in een yurt slapen in het bos.
Texel Yurts Den Hoorn.
Piet: De tenten passen ook heel mooi in de omgeving, op deze prachtige plek in Nationaal Park Duinen van Texel. Wonen en slapen in zo'n' sfeervolle yurt kan van eind maart tot eind oktober. Kijk voor details, meer foto's' én boeking op www.texelyurts.nl.
10x Slapen in een yurt in Nederland! We Are Travellers.
10 tofste plekken om te slapen in een yurt in Nederland! Een yurt huren in Sint-Michielsgestel mét hottub sauna. In Noord-Brabant vind je de yurt van Marieke, die haar Mongoolse yurt onder andere verhuurd via Airbnb voor 105, euro per nacht.
Welkom bij Salland Yurts.
Het ronde houten geraamte bedekt met een dikke laag vilt en canvas biedt de nomaden bescherming. De ronde koepel boven in de yurt geeft ze daglicht en de deur van de yurt staat altijd open voor passerende reizigers zoekend naar warmte en een kommetje gegiste paardenmelk.
Yurt huren op Natuurhuisje.be.
Tegenwoordig hoef je niet meer ver te reizen om in een yurt te kunnen slapen. De yurt is een traditionele tentsoort en werd gebruikt door rondtrekkende nomaden. De nomaden die de yurt gebruiken komen uit Centraal-Azië en leven hier met hun schapen, geiten of paarden in de steppegebieden.

Contacteer ons