Op zoek naar slapen in yurt?

 
slapen in yurt
 
Een Yurt: Renske ontdekt de wereld.
Een powerbank is ook erg handig om apparaten op te laden wanneer er geen stroom aanwezig is. Deel dit bericht op social media! Bijzonder overnachten in een. Renske ontdekt de wereld. 06 225 244 09. Slapen in een Yurt. Slapen in een Tipi.
Luxe kamperen in een Mongoolse Yurt.
Luxe kamperen in een Mongoolse Yurt. Midden in de polder van Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland ligt camping De Kermisrose. De eigenaren noemen het zelf een boerenrustcamping en dat is een treffende omschrijving. Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van de dingen die de polder en het boerenbedrijf te bieden hebben.
Overnachten in Zwolle Bezoek Zwolle Visit Zwolle Hanzestad Zwolle.
Liever slapen onder de Peperbus? Op chique bij Librijes hotel? Of in de oude stadsmuur! In Hanzestad Zwolle zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Logeren in een oude burgemeesterswoning, een voormalige gevangenis, een jugendstilpand, een gerenoveerd pakhuisje, een yurt of een hooiberg, in Zwolle is het mogelijk.
Welkom bij Salland Yurts.
Het ronde houten geraamte bedekt met een dikke laag vilt en canvas biedt de nomaden bescherming. De ronde koepel boven in de yurt geeft ze daglicht en de deur van de yurt staat altijd open voor passerende reizigers zoekend naar warmte en een kommetje gegiste paardenmelk.
Een Yurt of Ger: Slapen in een mongoolse tent in Nederland Travelvibe.
Slapen in het bos: top 5 boshuisjes Echt genieten van de herfst doe je in het bos. Het is dé plek om de indrukwekkende herfstkleuren, de mysterieuze nevel in de ochtend en het geluid van. bijzonder slapen Nederland Origineel slapen op de Veluwe slapen in een Ger Slapen in een yurt slapen in het bos.
Mongoolse Camping QKLQ Home.
Mongoolse Camping QKLQ is een idyllisch gelegen, gemoedelijke en rustige boerencamping met authentieke Mongoolse Gers. Een Ger, ook wel bekend onder de naam Yurt, is een traditionele ronde tent die vooral wordt gebruikt voor bewoning door rondtrekkende veenomaden, die schapen, geiten, kamelen en/of paarden houden, en die leven in de koude droge steppegebieden van Centraal-Azië.
10x Slapen in een yurt in Nederland! WeAreTravellers.
Ultiem relaxen, helemaal als je de avond ervoor naar Sommeltjespop bent geweest en ChefSpecial en Dotan hebt zien optreden nope, slapen in een yurt hoeft niet alleen rustgevend en één-en-al zen te zijn. Benieuwd waar je allemaal in een yurt kan slapen in Nederland?
Mongoolse nomadentent.
inrichting yurt: de ruimte is rond met 6 meter doorsnede. Het is geschikt om er met 4 personen te slapen evt. 5e persoon op slaapbank, Er zijn 4 goede bedden met pocketveringmatrassen. De bedden zijn opgedekt bij aankomst, uw vakantie kan gelijk beginnen! Het enige wat je zelf meebrengt zijn handdoeken. In de tent is een keukenblok aanwezig met stromend water.

Contacteer ons