Zoeken naar eten en slapen in een kasteel

 
eten en slapen in een kasteel
 
Charmehotel en restaurant Château de Namur.
Het eten en de roomservice worden verzorgd door de hotelschool van de provincie Namen, onder toezicht van het hotelteam het Château de Namur en zijn chef-kok Axel Devillers. Het is een Franse gastronomische keuken met smaken van keukens uit de hele wereld. Het kader en de gerechten zijn geschikt voor etentjes met zijn twee of zakendiners. Er kunnen ook groepsformules worden voorgesteld. Boek op zondag een brunch in het kasteel.
Uit eten in Kasteel Montfoort? Slapen bij Onder den Peerenboom!
We hebben onze huwelijksnacht doorgebracht in Onder den Peerenboom. Het was een geweldige locatie en perfecte kamer. Het had veel meer sfeer en het was veel romantischer dan een hotelkamer. Ook de service was heel goed. Het ontbijt was heerlijk! Voor alle verloofde stellen: Onder den Peerenboom is zeker een aanrader voor jullie huwelijksnacht. Fiona en Mennold, Bed Breakfast Nederland. Website restaurant Kasteel Montfoort. Tags: Montfoort, Restaurant, Uit eten.
10 goede restaurants waar je kan overnachten.
Toen het prestigieuze Kasteel Withof de deuren sloot, keerde directeur Jurgen Lijcops terug naar zijn roots als sommelier. Hij opende een trendy bistro-wijnbar in hartje Antwerpen, waar je verzorgde gerechten kan eten èn schitterende wijnen kan drinken, waarvan vele per glas. Sinds de komst van chef Johan Van Raes zijn de gerechten nog verbeterd en verfijnd.
KASTEELHOTELS LANDHUIZEN LANDGOEDEREN Kasteel arrangementen.
Wij hebben daarom een aantal culinaire arrangementen samengesteld waarin wij de mooiste ingrediënten combineren met creativiteit en gastvrijheid. Hotel Kasteel Kerckebosch Zeist 030 69 26 666. Echt Zomer Arrangement. Vier de zomer in Kasteel Kerckebosch en boek een echt zomer arrangement.
Kindvriendelijk logeren in Oostende Toerisme Oostende.
Kindvriendelijke hotels in Oostende. Overnachten met zicht op zee. Relax and enjoy in deze wellness hotels. Slaap eens in een monument. Slapen in de buurt van Kursaal Oostende. Street Art Arrangement. Zien en doen. Eten en drinken. U bent hier.
Slapen in een kasteel? Bekijk dan de unieke kasteel hotels.
Geniet s avonds van een intiem diner in het hotel-restaurant van het kasteel, klooster of landhuis hotel. Ons brede aanbod van kasteel hotels en landhuizen biedt jou voldoende keus. Reserveer een verblijf in een van de kasteel hotels of landhuizen.
Kasteelhotel in Italië: 3x slapen in een droomkasteel.
Category: Blog, Reizen. Kasteelhotel in Italië: 3x slapen in een droomkasteel. Je kunt natuurlijk een luxe hotel of een charmant bed breakfast boeken voor een vakantie in Italië, maar wil je het écht speciaal maken, dan is een overnachting in een kasteelhotel in Italië. En die zijn er genoeg. De Smaakredactie pikte drie kastelen uit om even bij weg te dromen. In het romantische, dertiende-eeuwse Castello di Monterone, vlak bij Perugia, overnacht je in de absolute stilte van je eigen kasteelkamer en ontbijt je met een waanzinnig uitzicht over de Umbrische heuvels. Oorspronkelijk werd het kasteel compleet met kantelen, kleine raampjes, dikke stenen muren en torentjes gebruikt als verdedigingswerk en uitkijkpost, maar dit militaire doel heeft het allang verloren.
Gastronomisch verblijf in de Ardennen Château de Strainchamps Bastogne Ardennes Luxembourg.
Het midweek verblijf is dan voor u bedoeld: u betaalt de eerste nacht, de tweede is gratis! U bent op zoek naar comfort en ruimte in een traditionele slaapkamer? De Charme en Confort slaapkamers in het kasteel zijn voor u perfect.

Contacteer ons