Op zoek naar slapen in de biesbosch?

 
slapen in de biesbosch
 
Ecolodge Biesbosch Strandhuisjes.
Overnachten Diepstraten Botenverhuur.
Bent u van plan om uw vaartocht in de Biesbosch te combineren met een overnachting? Wij verhuren u de ideale boot en op www.beleefdebiesbosch.nl vindt u de overnachting die bij u past! In het Brabantse deel van de Biesbosch bevinden zich midden in de natuur twee boerderijcampings en twee zogenaamde paalkampeerplaatsen.
Overnachten Nationaal Park De Biesbosch.
Een aantal campings biedt bijzondere overnachtingsmogelijkheden aan, zoals slapen in een beverburcht of op een drijvende ecolodge. De meesten bevinden zich aan de randen van De Biesbosch, maar camping De Biesboschhoeve bevindt zich er mddenin, op eiland De Vischplaat. Hier kan je avontuurlijk kamperen bij de boer.
Vaarvakantie Bootje Gezond.
Wij willen u graag met adviseren en stellen graag een prachtige vakantie voor u samen. Onze luxe kempensloep biedt slaapplaats aan 2 volwassen personen. Het is toegestaan in de Biesbosch de sloep aan te meren, en midden in de natuur te overnachten.
Overnachten in de voortuin van de Biesbosch.
In de Voortuin van de Biesbosch kennen we de Brabantse Gastvrijheid en is het voor langere tijd goed toeven. U heeft de keus uit vele mogelijkheden om de nacht hier door te brengen. Of u nu wilt overnachten in een luxe hotel of liever wakker wordt in de buitenlucht van de Biesbosch.
Resort De Biesbosch EuroParcs.
Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én overnachten op de Biesbosch op één resort samenkomen! Stelt u zich eens voor; een week lang uw eigen recreatiewoning in Zuid-Holland of een weekend lang heerlijk vertoeven op een resort met alle mogelijke faciliteiten, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht!
Slapen Archieven Cityblog Dordrecht.
Op avontuur in de Biesbosch. Wij hebben er zin in! Gelukkig schijnt het zonnetje op deze mooie vrijdag, dat betekent dat we na het werk meteen doorrijden naar het kartonnen huisje in de Biesbosch. Hier ontmoeten we Renske van @Renskeontdektdewereld.
5X Slapen op het water Travelvibe.
Hier slaap je in het echte duister, word je wakker van een zangvogel-orkest ga je op pad met de kano en ontmoet je de bever. De Biesbosch lijkt zomers wel een jungle, een doolhof van rivieren, waterbekkens, wilgenbossen en grillige kreken met glashelder water. Een overnachting in deze Ecolodge is een onvergetelijke ervaring in de vrije natuur. Back 2 basic op een vlot. Even ontstressen en vluchten voor drukte en hectiek? Ga dan kamperen op het water. Meer rust dan dit ga je niet vinden. Op jouw 4-persoons vlot zit je tussen fluitende vogels, kabbelend water en een perfecte zonsondergang. Het avontuur begint al bij aankomst; de vlotten zijn alleen bereikbaar met een kano. Het vlot is gemaakt van stevige boomstammen die drijven op vaten. Koken doe je op een gasbrandertje, water komt uit de jerrycan en voor het toilet moet je even peddelen. Je vindt de vlotten op drie locaties in Nederland; De Heen in Noord-Brabant, Marnemoende in Utrecht en De Cleypoel in Rijpwetering Zuid-Holland. drijvende vakantiewoning ecolodge hoteltips overnachten in Nederland Slapen op een schip slapen op een vlot slapen op het water.

Contacteer ons