Op zoek naar slapen in de biesbosch?

 
slapen in de biesbosch
 
Overnachten Nationaal Park De Biesbosch.
Een aantal campings biedt bijzondere overnachtingsmogelijkheden aan, zoals slapen in een beverburcht of op een drijvende ecolodge. De meesten bevinden zich aan de randen van De Biesbosch, maar camping De Biesboschhoeve bevindt zich er mddenin, op eiland De Vischplaat. Hier kan je avontuurlijk kamperen bij de boer.
Slapen in de Ecolodge Stayokay.
Slapen in de Ecolodge. Beleef De Biesbosch op een wel heel bijzondere manier. Stayokay Dordrecht ligt aan de rand van het Nationaal Park De Biesbosch, op een prachtige plek in de Hel en Zuilespolder. Sinds kort biedt het hostel een bijzondere manier van overnachten aan; De Ecolodge.
Overnachten in de Biesbosch regio.
Wil je avontuurlijk overnachten midden in de natuur of kies je liever voor een heerlijk luxe hotel of een fijne camping in de directe omgeving van de Biesbosch. Er is voor ieder wat wils. De gastheren kunnen je alles vertellen over wat je in de omgeving kunt doen.
Blokhutboot huren in de Biesbosch Overnachten op het water.
U kunt namelijk overnachten in de Biesbosch op het water. Paaltjes in de grond en dan genieten van de unieke stilte en rust en van het gezang van de vele vogelsoorten die voorkomen in de Biesbosch. Als je van natuurschoon houd, wandelen of vissen houdt kom je met een blokhutboot in de Biesbosch zeker aan je trekken.
Bijzondere overnachtingsplekken in de Biesbosch!
Op verschillende plekken in de Biesbosch kun je slapen in je eigen tent, een bestaande keet of op een boot. Er is niets mooiers dan de zonsopgang te kunnen zien vanuit je slaapplek of voor het slapen een avondwandeling te maken in het maanlicht.
Slapen op de Ecolodge Home.
De Ecolodge is een geheel nieuw concept! Natuur en waterliefhebbers kunnen slapen en verblijven in de Ecolodge en zo bijna één worden met hun omgeving. Gelegen in de prachtige Hollandse Biesbosch ligt de Ecolodge, een unieke, duurzame slaap en verblijfplaats.
Slapen in het wikkelhouse, natuurhuisje Biesbosch Supertrips.nl.
Altijd al willen slapen in een kartonnen penthouse? Dan is het Wikkelhouse een echte aanrader. Het Wikkelhouse is een logde gemaakt van gercycled golfkarton. Deze logde vind je op de camping bij Stayokay in Dordrecht aan de rand van het Nationaal Park De Hollandse Biesbosch.
Beleef Altena De leukste slaapplekken in de Biesbosch BeleefAltena.
slapen in de Biesbosch. Wist je dat je kan overnachten in de Biesbosch? Een heerlijke avondwandeling in het maanlicht maken en daarna in een fijn bed om s ochtends vroeg de zonsopgang te zien vanuit je slaapplaats samen met de vogels!

Contacteer ons