Op zoek naar slapen in een yurt op texel?

 
slapen in een yurt op texel
 
Vakantiehuis Texel-Yurts in Texel Nederland 9.4 vakantie reviews Zoover.
De texel yurts liggen op een mooie rustige plek op Camping loodsmansduinen. De Yurt is goed toegerust met goede bedden, houtkachel en keukenspullen. Zo kun je ook zelf koken wat een leuke ervaring is op een houtkachel. Het toiletgebouw is heel netjes en dichtbij de yurts. Slapen in een Yurt is een bijzondere ervaring.
Texel Yurts Bijzondere overnachting in een yurt Supertrips.nl.
Toon locatie op kaart. Texel Yurts Mongoolse yurt. Midden in Nationaal Park Duinen van Texel, op een van de mooiste plekken van kampeerterrein Loodsmansduin staan 11 schitterende Mongoolse yurts. Indrukwekkende constructies van hout, wolvilt en canvas die een behaaglijk en comfortabel onderkomen bieden, geschikt voor jong en oud.
Boeken overnachtingen Waddeneilanden Waddenkust.
Op Texel kamperen in een yurt van Piet en Ina. Een ronde tent, back to basic, geborgenheid en sfeervol en compleet ingericht met houtgestookt fornuis. De dikke vilten isolatie zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter.
Texelyurts VVV Texel.
Een groot deel van de natuur op Texel ligt in Nationaal Park Duinen van Texel. Het gebied beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. Deze yurt is gelegen tussen de duinen op duinkampeerterrein Loodsmansduin, in de zuidpunt van het eiland.
De 5 fijnste slaapadresjes in de duinen.
Mongoolse yurt rustpunt in de duinen. Safaritent nabij de rode vuurtoren op Texel. Loodsmansduin slapen in de Texelse duinen. Lekkerwegtips heeft 5 adresjes geselecteerd, die midden in de duinen liggen. De criteria waarop we geselecteerd hebben: Origineel, een goede beoordeling en ligging.
Home Texel Yurts.
In de yurt kan je op het houtfornuis geweldig koken. Het is echt een feest om in de gietijzeren pannen op het fornuis een heerlijke maaltijd klaar te maken en met de oven kun je je uitleven op het gebied van taarten in allerlei soorten en maten.
10x Slapen in een yurt in Nederland! WeAreTravellers.
Waar vind je deze yurt: Texel, Noord-Holland. Slapen in een yurt in Zeeland. Slapen in een yurt, ook in Zeeland hebben ze door dat dit een bijzondere manier van overnachten is. Je kan in Zeeland in een yurt slapen bij Wolphaartsdijk via De Kunst Wei. Er zijn verschillende yurts te huren en overnachten kan vanaf 95, euro voor twee personen per nacht met ontbijt. Neem voor reserveringen contact op met info@dekunstwei.nl.
Yurt op Texel. Avontuurlijk maar zeker ook romantisch! Romantischcadeau.nl. Facebook. Google. Instagram.
Bestel overnachten in een Yurt op Texel. Vind je overnachten in een hotel saai en wil je wel eens wat anders, maar dan wel met een vleugje romantiek in combinatie met een tikkeltje avontuur? Dan hebben we een goede tip!

Contacteer ons