Resultaten voor slapen in een yurt op texel

 
slapen in een yurt op texel
 
Texel Yurts Bijzondere overnachting in een yurt Supertrips.nl.
Toon locatie op kaart. Texel Yurts Mongoolse yurt. Midden in Nationaal Park Duinen van Texel, op een van de mooiste plekken van kampeerterrein Loodsmansduin staan 11 schitterende Mongoolse yurts. Indrukwekkende constructies van hout, wolvilt en canvas die een behaaglijk en comfortabel onderkomen bieden, geschikt voor jong en oud.
Het meest complete overzicht van accommodaties op Texel Wadden.
Een beperkt aantal trekkershutten vindt je op een klein aantal campings. Op zoek naar een bijzondere overnachting op Texel? Een verblijf in een Mongoolse nomadentent of yurt onder de Texelse sterrenhemel is een belevenis die u nooit meer vergeet. En onthaasten gaat vanzelf in zo'n' originele pipowagen.
Home Texel Yurts.
In de yurt kan je op het houtfornuis geweldig koken. Het is echt een feest om in de gietijzeren pannen op het fornuis een heerlijke maaltijd klaar te maken en met de oven kun je je uitleven op het gebied van taarten in allerlei soorten en maten.
Texel Yurts Glamping op Texel.
Het is de eenvoud van het leven waar elke gast door geraakt wordt. Zodra je je yurt uitstapt sta je in de natuur, op een prachtig stukje in het zuiden van Texel. Wandel naar het strand of door de duinen, luier wat in je hangmat, lees een goed boek en ontspan.
Bijzonder overnachten Texel Yurts Den Hoorn Texel Waddeneilanden www.eropuitineigenland.nl.
Maakt niet uit. Hoe wilt u slapen? Maakt niet uit. Wat wilt u doen? Maakt niet uit. Wat wilt u eten? Maakt niet uit. Zoek mijn eropuitjes. Eropuit in Eigen Land Facebook. Eropuit in Eigen Land. Mijn Eropuit in Eigen Land. Klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten. Heeft u nog geen account? Klik hier om er een te maken. Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven. Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren. Texel Yurts Den Hoorn Texel. Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2014-2015 in de categorie Beste" Bijzondere Overnachting." Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 in de categorie Beste" Bijzondere Overnachting." Het betoverendste thuis op Texel. Yurt of Ger in het Mongools betekent thuis en is dan ook veelzeggend voor een tent.
10 bijzondere hotels in Nederland en Belgiƫ: bijzondere overnachtingen.
Meer informatie over een verblijf in de vliegtuigsuite te vliegveld Teuge vind je hier! Slapen in Mongoolse Yurt op Texel. Mongoolse Yurt, Texel. Op Texel kun je nu overnachten in het Nationaal Park Duinen van Texel in Mongoolse Yurts. Een Yurt is een soort kampement welke al duizenden jaren door Mongolen als verblijf wordt gebruikt.
Slapen in een Mongoolse Yurt op Texel OrigineelOvernachten.nl.
Vanaf 290, voor een weekend. Verblijfsduur vanaf een weekend. Slapen in een Mongoolse Yurt. Check beschikbaarheid actuele prijs. Beleef magische Mongoolse nachten in een yurt op Texel. Een onvergetelijke, nomadische ervaring. Een bijzonder samenzijn in een ronde ruimte. Eenvoud in een luxueus jasje.
Slapen in een yurt bij Gercamping QKLQ JeZoektIetsLeuks.nl.
Slapen in een Mongoolse Yurt. Op een groot en groen buitenterrein, tussen de pruimenbomen, staan 15 bijzondere tenten. Deze authentieke Yurts uit Mongoliƫ steken met hun ronde vormen, witte tentdoeken en gekleurde deuren vrolijk af tegen het vlakke landschap. Een originele groepslocatie op een idyllisch plekje in de natuur.

Contacteer ons