Meer resultaten voor slapen in een yurt op texel

 
slapen in een yurt op texel
 
Texelyurts VVV Texel.
Een groot deel van de natuur op Texel ligt in Nationaal Park Duinen van Texel. Het gebied beslaat het gehele duingebied van Texel inclusief het bos. Deze yurt is gelegen tussen de duinen op duinkampeerterrein Loodsmansduin, in de zuidpunt van het eiland.
Home Texel Yurts.
In de yurt kan je op het houtfornuis geweldig koken. Het is echt een feest om in de gietijzeren pannen op het fornuis een heerlijke maaltijd klaar te maken en met de oven kun je je uitleven op het gebied van taarten in allerlei soorten en maten.
Texel Yurts Den Hoorn.
Ze voelen zich op de een of andere manier geraakt, komen in een ander ritme, willen er wel blijven wonen. De ronde tent compleet met deur, houtfornuis en schoorsteen is gemaakt van hout, wolvilt en canvas. Piet: De tenten passen ook heel mooi in de omgeving, op deze prachtige plek in Nationaal Park Duinen van Texel. Wonen en slapen in zo'n' sfeervolle yurt kan van eind maart tot eind oktober.
Slapen in een Mongoolse Yurt op Texel OrigineelOvernachten.nl.
Verblijfsduur vanaf een weekend. Slapen in een Mongoolse Yurt. Check beschikbaarheid actuele prijs. Beleef magische Mongoolse nachten in een yurt op Texel. Een onvergetelijke, nomadische ervaring. Een bijzonder samenzijn in een ronde ruimte. Eenvoud in een luxueus jasje. De zee vlakbij.
Texel Yurts bijzonder overnachten. Artboard.
In de ronde woon, leef en slaapruimte staan een houtfornuis waar je op kookt, een keukenblok, een koelkist, eettafel, heerlijke bedden Hangmat, buitenstoelen en picknicktafel behoren tot de standaarduitrusting. Er zijn romantische bruidsyurts/hide aways en 2-4 en 6 persoons yurts. Glamping op Waddeneiland Texel.
Texel Yurts Bijzondere overnachting in een yurt Supertrips.nl.
Iedere yurt heeft buitenstoelen en een hangmat om lekker in te luieren. Dan verzorgen we een veldbed, met bedlinnen. Genieten tussen de duinen. De yurts staan op een eigen plek midden in de duinen op het duinkampeerterrein Loodsmansduin, gelegen in het Nationaal Park De Duinen van Texel.
Texel Yurts Den Hoorn, Nederland foto's' en reviews TripAdvisor.
Wij hebben 3 dagen verbleven op duinkampeerterrein Loodsmansduin in een yurt. De yurts staan op een apart gedeelte van het kampeerterrein. De Texelyurts zijn van Piet en Ina Laan. Wat een beleving! Een Yurt of Ger is een nomadentent uit Mongoliƫ. Het betekent thuis. Antwoord van management: Gereageerd 10 september 2017. Dankjewel Michelle, jullie hebben het gevoeld: Wie weet tot een volgende keer. Hartelijks van Piet en Ina. 31 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Ontspanning en avontuurlijk. Het slapen in een Texelse Yurt is een avontuurlijke ervaring.
Yurt Sukha Texel Yurten te Huur in Den Burg, Noord-Holland, Nederland.
Het is een unieke ervaring om in de yurt te slapen. Wakker worden van de eerste zonnestralen en vervolgens een vuurtje maken in de houtkachel. Mariƫlle en Jacco waren zeer gastvrij en hadden veel leuke tips om de dag door de brengen. Een echte aanrader! Verblijven in de yurt bij Jacco en Marielle is erg leuk! Wij hebben genoten van Texel en van de ontspannen sfeer. Ging prima met onze dochter van 6. Spelen met Marie en lekker onthaasten. Wij hebben met z'n' twee heerlijk genoten van de Yurt-ervaring. Inclusief vuurtjes maken, een heerlijk en vernieuwend ontbijtje en voldoende privacy en gastvrijheid. Lieve gastheer en gastvrouw zijn Jacco en Marielle. Fijne tips gehad om uit eten te gaan en een heerlijk rustige om Lees meer. Het zonnige pinksterweekend op Texel was heerlijk.

Contacteer ons