Meer resultaten voor bed en breakfast kinderen

 
bed en breakfast kinderen
 
Boerderij Eben Haezer Waar het boerenleven centraal staat.
Het diploma boerenhulp voor kinderen! Heel leuk voor kinderen, een actieve middag en begin van de avond met alle aspecten van het boer zijn op een modern melkveebedrijf. Onder deskundige begeleiding van de boer mogen ze alles zelf doen; de koeien uit de wei halen tot rijden op de trekker. Bed Breakfast Laat een paar dagen de rust van het platteland over u heen komen.
BB Finca Maravilla Verde in Andalusië, Spanje 30pluskids.
De Bed en Breakfast is gebouwd als een Spaanse boerderij en heeft ook nog helemaal deze sfeer. De familiekamers zijn stuk voor stuk pareltjes met de muurschilderingen en warme kleuren. Dit vinden kinderen én ouders leuk! Ooit was Maravilla Verde een paardenfokkerij waar ook olijven geteeld werden, en de cortijo was in gebruik als luxe vakantiewoning inclusief een eigen bodega wijnhuis voor een rijke familie.
bed en breakfast in Portugal kindvriendelijk nabij het strand.
In het kustdorp Serra do Bouro, een uurtje ten noorden van Lissabon en vlakbij de kust.vonden Patrick, Hayat en hun twee kinderen de droomplek voor een lang gekoesterde droom; het runnen van een bed en breakfast. Met slechts drie suites, biedt Flamboyant de intimiteit van een boetiekhotel en door het familiekarakter een thuis-van-huis gevoel.
Kindvriendelijk Bilderberg Hotels.
Met kinderen genieten in Amsterdam. Winkelen, wandelen en naar de dierentuin. In de bruisende hoofdstad van ons land is altijd iets te beleven. Zo kunt u in de stad winkelen, wandelen in het prachtige Vondelpark of verschillende dierentuinen bezoeken. Een extra bed bijplaatsen is mogelijk op de Superior kamer, hiervoor wordt 35 per nacht gerekend.
Vakantie met kinderen kindvriendelijke adressen Bijzonder Plekje. Artboard.
Bijzondere hotels en overnachtingen, sfeervolle vakantiewoningen en bed breakfast adressen; op Bijzonder Plekje vind je de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters! De meest bijzondere vakantie-adressen in Europa, geselecteerd op persoonlijke beleving. Van theetuin tot kleinschalige design lodge; stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral fijn-om-te-zijn!
Kindvriendelijke hotels.
Ook uw kinderen zijn van harte welkom. Samen gezellig ontspannen op het Overijsselse platteland, aan de voet van de Woldberg. Mooi" hotel, goed eten, we hebben een perfect verblijf gehad." Een" super hotel, zeer gastvrij." We hebben heerlijk gedineerd. Komen zeker nog eens terug." Art Wellness Hotel Huis ten Wolde. De Bult /Giethoorn OV. vanaf 115, p.n. Voeg dit hotel toe aan mijn favorieten Bekijk mijn favoriete hotels. Britts Bed Breakfast. Villa BBB Britts Bed Breakfast is een ruim opgezette villa, voorzien van alle gemakken en luxe, met zes geweldige themasuites.
BB Punt Uit.
PUNT UIT heeft 2 ruime modern ingerichte studios, elk met een 2-persoonsbed, een bedstede voor 2 kinderen, een compacte pantry met koelkast, een toilet, douche en wastafel, een ontbijttafel, een zitje in de tuin of op het terras, gratis WIFI, en een parkeerplaats op eigen terrein.
Portugal met kinderen Fijne adresjes en tips Portugal vakantie info.
Samen op stap in een camper via WorldWide Campers. Een huis op wielen geeft je ultieme vrijheid. Geweldig met kinderen: reizen en slapen op verschillende plekken, maar wel in hetzelfde bed dus niet steeds wennen. WorldWide Campers verhuurt campers vanaf Lissabon, Faro en Porto.

Contacteer ons